Hirdetés
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
válasz
Véreshurka
üzenetére
Szerintem a lenyeg eleg jol commentezve van, minden masra ott a preferalt keresod.
Egy sima js fajlrol van szo (ahogy a linked is emliti), ha nem kell semmi extra akkor sima felsorolas is jo.
Disclaimer: nem hasznalok autoconfigot -
Rimuru
veterán
válasz
Véreshurka
üzenetére
-
Véreshurka
senior tag
válasz
Véreshurka
üzenetére
Meglettek! Így már tárgytalan. Az xBrowserSync pl. xbs-ként szerepel az adatbázisban.
-
Memora
senior tag
válasz
Véreshurka
üzenetére
Köszi, ezt majd kipróbálom! Én az email értesítőkben küldött linkekről szoktam csak bejelentkezni.
+ még egy idegesítő hiba, amit elfelejtettem megemlíteni: néha egyes oldalak, főleg a Gmail úgy fagy le, hogy nem lehet sehová kattintani (talán a levelek görgethetők, de megnyitni nem tudok egyet sem), és nem működik a FF frissítés gombja, az F5-re sem reagál!

Ilyenkor csak azt tudom tenni, hogy becsukom és újra megnyitom az egész hóbelevancot, vagy kimásolom az oldal linkjét, és megnyitom egy új tabon... -
lovi27
addikt
válasz
Véreshurka
üzenetére
Nem, mert már nem él ez a cím. Helyette átdob a https://regi.ugyfelkapu.magyarorszag.hu/
címre, ahol nem gond a bejelentkezés. -
farkas-j
őstag
válasz
Véreshurka
üzenetére
Köszönöm szépen!
-
vlevi
nagyúr
válasz
Véreshurka
üzenetére
Csatlakozom az előttem szólókhoz. A Mozbackup erre volt régen kitalálva, de már elég öreg darab.
Az talán megoldható, hogy átmásolod a teljes profilmappát. Mondjuk a cache és egyéb, értelemszerűen felesleges nevű mappákat nem kell menteni, illetve visszamásolni.
És utána a böngészési előzményeket törlöd az új helyen. -
válasz
Véreshurka
üzenetére
A profilmappa másolása teljesen normális dolog. Én hordoztam Win-Linux-Mac között, gond nélkül.
Van valami Win-es program a profil szelektív mentésére (talán mozbackup?), azt próbáld. -
IT user
tag
válasz
Véreshurka
üzenetére
Nyomsz egy delete gombot a törlendő felhasználó nevén.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Direct One (műholdas és online TV)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PayPal
- iPhone topik
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Építő/felújító topik
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

KAMI911