- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Árnyékos sarok
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvak
senior tag
válasz
creed33 #29191 üzenetére
Haaj!
Nem is igazán értettem, h mire gondolsz, amíg meg nem tapasztaltam ma én is személyesen.
Nyomj rá a képernyő jobb felső fertályában található kis fogaskerék ikonra (beállítások), majd --> internetes előzmények, ott a "A keresési tevékenység alapján történő személyre szabás kikapcsolása" linkre katt.
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz
creed33 #28044 üzenetére
Próbáld így:
@namespace url("http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul");
menuseparator {
-moz-appearance:none !important;
background-color: red !important;
height: 2px !important;
padding: 0px !important;
border: 0px !important;
}Ezzel csak az a baj, hogy az összes menü elválasztóját átszínezi. Nem tudom, hogy van-e külön a könyvjelző elválasztóhoz selector, attól tartok nincs, de utánanézek.
laca000: Új profilt csináltál újratelepítéskor? Előtte a régit mentsd le.
-
DS39
nagyúr
válasz
creed33 #28044 üzenetére
a másik megoldás hogy border:2px solid #440000 helyett background-color: #440000 -et írsz, így nem csak egy fekete keretes üres téglalap lesz az eredmény, hanem egy fekete színű vastag csík, ami még mindig nem olyan vonal mint az eredeti de szerintem jobban néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz
creed33 #28041 üzenetére
Ide beírsz bmit a névhez, a fő mezőbe a kék alapon pedig illeszt be ezt:
@namespace url("http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul"); /* set default namespace to XUL */
menuseparator {border:2px solid #440000 !important;-moz-appearance:none !important;}Ha nem tetszik a #440000 szín, válassz egy másikat.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
creed33 #27322 üzenetére
Az editoet rendszergazdai jogosultsággal kell indítanod. (jobb gomb -> futtatás rendszergazdaként)
Plugin Container kilövésével nem lesz fennakadás a flash online játékok játszásakor?
Az mms.cfg file szerkesztésével Te nem a Firefox plugin containerét, hanem a Flash saját sandboxát kapcsolod ki, nem lesz semmi gond. Ha Firefoxban be van kapcsolva az OOPP, és kilövöd a plugin-container.exét, akkor természetesen lelövöd a Flash tartalmat is.
sesz: Nem hiszem, hogy ez hiba lenne, ez direkt van így.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Opel topik
- Avowed teszt
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Petabájtos SSD-ről ábrándozik a SanDisk
- További aktív témák...