Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Bocsi, akkor extension.
Téma nincs fent, egyedül az All-glass. Igen, a Tab Mix Plus-sal akad össze, ha a TMP-t letiltom, akkor fehér lesz a betűszín, ha pedig az All-glasst tiltom, akkor meg tudom a TMP-ben állítani a betűszínt. De ha mindkettőt engedem, akkor marad egy fix fekete szín, amit nem tudok állítani...
Lehet, hogy az lesz, amit írtál, hogy a sima Glasser modot rakom majd, de azért jobban szeretném ezzel.
Full reinstall nem tudom, hogy segítene-e, de még várok vele. Majd esetleg akkor, ha kijön a végleges 3.5. (Most úgyis 3.5 Beta 4 mappában van az FF-em
)
Illetve azért sem nagyon szeretném, mert múltkor is a Mozbackup a jelszóknak a töredékét mentette le. És ha nem mentettem volna le még én is a ProgramData-ból, akkor igen-igen bajban lettem volna...
Ui.: Köszönöm a segítséged.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

KAMI911