Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Üdv mindenkinek! Először is Boldog Új Évet Kívánok!
Ma reggel ismét előjött ugyanaz az anomália amit pár hete leírtam! A felső sáv abnormális módon átalakult a kereső sávot nem lehetett eltávolítani eltűntek az összes kiegészítő ikon. A firefox átállította a letöltés helyét, bekapcsolta az előzmények megjegyzését. Röviden ennyi amit észrevettem hirtelen. Tehát megpróbáltam üzenni a fiókomon keresztül de sehol nem találtam lehetőséget csak mindenféle sz@r leírást a "szerintük" hibára. Ha valaki esetleg megfejtette ezt és leírná a megoldást azt megköszönném! Nekem ez olyannak tűnik mintha valami belenyúlna a config file beállításokba és valamilyen módon (nyilván rosszul) egy olyan időre állítaná vissza ahol nem jártam! Ugyanis a módszerem, vagyis az össze könyvtár törlés majd szinkronizálás elhárította az anomáliát. Már az is megfordult a felejmben, hogy nem-e a mobil firefox szivat? Mondjuk ott semmit nem állítottam be külön.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mesterséges intelligencia topik
- Robotporszívók
- Nintendo Switch 2
- Mobil flották
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911