Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- doc: Regisztrált 2003-02-27 10:12, azaz 7303 napja - nagyúr
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthewus
őstag
válasz
spammer
üzenetére
Az átlagusert a lista használóira értettem, nem a készítőkre, de azért én megkérdőjelezem a listák hitelességét, főleg a pipelining említése miatt. 8 éve kitalálta valaki az állítgatását, azóta azt másolja az összes ilyen leírás, pedig ha utánanéznének nem véletlenül van kikapcsolva és nem foglalkoznak vele a fejlesztők. Aki ért hozzá csinálhat forkot és kiszedheti, azt ami nem kell, de ezeknek a felhasználóinak száma, pl. a Pale Moon-é nagyon kicsi. Baromi sokat lehet erről beszélni, hogy kinek mi kellene egy böngészőben, de legalább van választék és szerintem még mindig a Firefox a legjobb sok szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 17 Pro Max Deep Blue 256GB használt újszerű 100% akku (36 ciklus) garancia 2029.01.
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB ZALMAN S2 TG Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911