Hirdetés
- sh4d0w: Van-e még?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Syl: UPS - te áldott!
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthewus
őstag
válasz
spammer
üzenetére
Az átlagusert a lista használóira értettem, nem a készítőkre, de azért én megkérdőjelezem a listák hitelességét, főleg a pipelining említése miatt. 8 éve kitalálta valaki az állítgatását, azóta azt másolja az összes ilyen leírás, pedig ha utánanéznének nem véletlenül van kikapcsolva és nem foglalkoznak vele a fejlesztők. Aki ért hozzá csinálhat forkot és kiszedheti, azt ami nem kell, de ezeknek a felhasználóinak száma, pl. a Pale Moon-é nagyon kicsi. Baromi sokat lehet erről beszélni, hogy kinek mi kellene egy böngészőben, de legalább van választék és szerintem még mindig a Firefox a legjobb sok szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
KAMI911