Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszönöm, nagyon sokat segítettél!
Ezen már el tudok indulni, így már lesz valami megoldás. Az about:config értékek egy része már nálam sem a default, átállítottam párat. Nekem a 26.0 FF van fent. Itt ugyan még benne volt a browser.download.useToolkitUI kapcsoló, de ezek szerint tényleg nem működik.
Tehát ha egy picivel korábbi verziót tennék fel, abban még lenne normális letöltőablak?? (vagy ha nem, talán a kapcsoló aktiválásával lenne..) Mert akkor érdemes lenne kipróbálnom, engem a verziószám nem nagyon izgat. Ezt leszámítva nagyon meg vagyok elégedve a 26-ossal, kár, hogy a letöltőablakot kivették. Inkább vették volna ki a windows ablakot felülről, mert itt még megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Vicces képek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezen már el tudok indulni, így már lesz valami megoldás. Az about:config értékek egy része már nálam sem a default, átállítottam párat. Nekem a 26.0 FF van fent. Itt ugyan még benne volt a browser.download.useToolkitUI kapcsoló, de ezek szerint tényleg nem működik.
Tehát ha egy picivel korábbi verziót tennék fel, abban még lenne normális letöltőablak?? (vagy ha nem, talán a kapcsoló aktiválásával lenne..) Mert akkor érdemes lenne kipróbálnom, engem a verziószám nem nagyon izgat. Ezt leszámítva nagyon meg vagyok elégedve a 26-ossal, kár, hogy a letöltőablakot kivették. Inkább vették volna ki a windows ablakot felülről, mert
KAMI911