Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
misionline
tag
válasz
canniball
üzenetére
Korábban segítséget kértem firefox működés ügyben. (Samsung NP370R5E-S01HU Windows 8)
Az volt a gond, hogy a win telepítés után amíg a dedikált vga driver nem volt felrakva addig a firefox mentette a jelszavakat, és a ctrl+D megnyomásával felugrott a kis ablak...
Ha települt a dedikált vga driver onnantól kezdve csak automatikusan a könyvjelző mappába mentette a ctrl+D vel a könyvjelzőket, és nem jegyezte meg a jelszavakat, és rá sem kérdezett, hogy meg jegyezze e.
Ma sikerült véletlen megtalálnom a problámára a megoldást.
Olvasgattam a firefox tippek..et és megnézegettem azokat amiknek a vga hoz vagy driver-hez van közükEzen a típusú notin win8 alatt ez a firefox beállítás átállítása után újra menti a jelszavakat, és a ctrl+d nyomásával megvan a kis felugró ablak...
Ezt állítottam át és utána működik, próbálgattam ha állítgatom false-true ra akkor egyszer jó egyszer nem, tehát szinte 100%, hogy ez volt a gond.gfx.direct2d.disabled;true erre kell át állítani akinek ilyen gondja van.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Autós topik
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Autóhifi
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911