- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
mrszitya #20999 üzenetére
A 7est még nem próbáltam, mert a lassú gui miatt nem használok FF-et, amíg azt meg nem csinálják.
A többi sem takarékoskodik a rammal, de pl. az Operának olyan a ramkezelése, mint a winnek, minél több van annál többet használ és ha kell, akkor felszabadít. Viszont nem tapasztaltam leaket, ha van is, nem olyan durva, mint az FFnél.
Mondjuk elég sok kiegem van FFre telepítve, lehet azok közül pluszba leakel valamelyik, de 1-1,5 óra böngészés után nem ritka, hogy 1,5-2GB ramot használ és azért ez elég nevetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest