Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chili7
őstag
Megoldhatatlan feladat elé állított engem ez a ff2.0.
A többlapos böngészést preferálom, de nem tudom beállítani a lapfülek tulajdonságait.
Próbáltam browser.tabs.tabMinWidth értéket 0-ra állítani, de változatlanul túl hosszúak, és mivel csak egy sávot akarok használni, az 5ödik már ''lelóg'' a képernyőről. Ha 6 van nyitva, akkor is csak 5öt látni. Ezeket a jobbra-balra nyilakat sem akarom használnni. Otimális kitöltés opció? Még nem jöttem rá, hogy mire/kinek optimális.
Nekem az kéne, hogy akár 5, akár 10 lap van nyitva, ossza el az egy fülsor hosszát egyenlő részekre és töltse ki. Szélsőséges esetben (1-2 lap vagy >15lap) természetesen már ezt nem várom el.
??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911