- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
etnies
senior tag
válasz
erikke17 #152991 üzenetére
Egyirányú lett, tehát az egyik oldalról fel lehet hajtani, nem tudom melyikről, 10 éve nem jártam arra.
-
bacus
őstag
válasz
erikke17 #152954 üzenetére
Ne eurót utalj, hanem forintot. Majd a bank átváltja.
Nézd, nem a rendőrség hozta a szabályokat, viszont az ő feladatuk a betartatása. Igen, lehetne jobban elhelyezni a táblát, DE hazánkban mindig a menetirány szerinti jobb oldalon vannak a rád vonatkozó táblák. Ez egy behajtani tilos tábla motorosoknak, van egy tétele, szerintem nem is mérlegelhet. Ráadásnak ha tényleg jelentik az autósok, ezt el tudom képzelni, akkor kötelességük kimenni.
Egyébként van mikor meg megy a "seggnyalás" a szlovákoknak, szombaton ittam egy kávét Esztergomban a Vaskapu étteremben, panoráma kilátás a Duna kanyarra, Szlovákiára
. Egy lenézett szardarab voltam, mert egyedül voltam és csak capuccino-t kértem. Tele szlovákkal, akik jó esetben törték a magyart. Ezek voltak a fontos vendégek.
Leültem, kértem, majd mellém jött egy család, csak apa mondott pár szót magyarul, 2 capuccino és kávé rendeltek 5 perccel utánam. Nekik azonnal hozták, gondolom még reménykedtek, hátha kérnek valamit. Én vagy 15 percet vártam a rendelésemre, kb álltam fel, hogy akkor én megyek, nem várok tovább, akkor jelent meg egy tálcával a pincér, először más asztalhoz ment, próbálta lerakni az én rendelésem, majd megtalált
Azonnal jeleztem, hogy fizetnék is. Majd 10 percre rá megint, harmadszorra (újabb 10 perc) megnéztem az étlapon mennyi a capuccino ( 950 Ft) letettem a csésze alá egy ezrest és intettem a pincérnek, hogy megyek, mutattam kp letettem, már ne jöjjön senki a termináljával.. Lefényképeztem az étlapot, hogy majd itthon megnézem, stb. Nem voltak sokan az étteremben. A szlovákokhoz azonnal ugrottak a pincérek. A capuccino egyébként zseniálisan finom volt!Itthon láttam, hogy 10% szervizdíj van, igy 45 Ft-al adós maradtam...
-
bacus
őstag
válasz
erikke17 #152952 üzenetére
Miért? Most már tudod...
Szerintem mindenhol van szopatás, Szlovákoknál épp annyi mint nálunk, pl nem szólalnak meg magyarul akkor se ha tudnak.
Lehet még nincs benne a rendszerben a büntetésed? Van gondolom egy 8 napos határidő, várj még pár napot. Egyébként biztosan jó az utalás is, csak legyen rajta az azonosító, hogy tudják ki fizette be.
-
bacus
őstag
válasz
erikke17 #133992 üzenetére
Nem mindegy, hogy mire használják azt a motort, a városi üzem, rövid túrák, sok megálló, eszik a kuplungot (ilyen használat mellett a 70e -nél csere) már előfordul, míg a mentem megállás nélkül 8e km-t, még 4.be se váltottam vissza, meg a másik véglet. (lehet így elmegy 250e-t).
A kardán probléma szintén használat függő. Érdekes módon a vizes GS-k kardánjaival más a probléma, ott a karbantartás elmaradása, illetve a patakozás, nagynyomású motormosás a gyilkos. Az új 1250-eseknél meg már 5-8e km nél hallani ordas kardán problémáról, garanciális cserékről (pl a jó kis munkaerő zsírozás nélkül átadott munkáiról). Áttervezték a porvédő gumiharangot is, érdemes az új típusra cseréltetni, illetve annak a guminak az épségét akár minden tankolásnál szemrevételezni.. Egyébként a kardán és szöghajtás megfelelő karbantartás mellett örök darab.
Minden terepezés, főleg patak átkelés után szét kell szedni, megvizsgálni, kiszárítani, újra zsírozni, stb. ha bejutott víz.Ez a te oldalad: http://www.eko-motorkerekparszerviz.hu/
http://www.eko-motorkerekparszerviz.hu/vasarlas-elott/ -
csongi
veterán
válasz
erikke17 #133989 üzenetére
Kb ennyi km-nél éri el a kuplung, és a hátsó kerékcsapágy, szöghajtás szimering a futamidejük végét. Érdemes a gardántengelyt is átnézni. Fájdalmas ára van ha bordás részt kinyalta. Használat terhelés függő.
Ha nem voltak még cserélve, számíthatsz egy közelgő cseréjére.
Az ABS kocka ha jól tudom ezeknél már a javíthatóbb kiadás. A felületes folyadék cserét azok megsínylik.
Az injektor fejek cseréje sem kizárható, de nem horror áron lehet szerezni. Ez majd műszeren derül ki leginkább.
Motor blokkra ez a km nem jelent nagy futás teljesítményt. Kb be van járatva.
Tesóm Rt-je. 145000Km el, gyári értékű kompressziót produkált, 0 ollajfogyasztás mellett.
Ezek a boxerek teljesen más érzés világba mozognak. Karattyolós zakatolós a sor4 után, ezt vhogy próbáld beleképzelni. Érdemes egyet megnézni kipróbálni.
Olyan ez is mint az oliva bogyó. Vagy szereti az ember vagy nem.
Jól néz ki a képeken. Túl jól
Annyira érintetlennek tűnnek a képek alapján a kezelő szervek. Fékkar, markolat, kapcsolók.
Kuplungkar olyan mint az új, de a kormányvégről a szín már lekopott. -
Geresics
addikt
válasz
erikke17 #133982 üzenetére
Ha árban belefér, akkor én a DOHC-sat venném (néztem is mielőtt a KTM lett), egyébként meg hajrá. 110ekm nem kevés, de ha mindent időben megkap a megfelelő embertől, akkor nem is a világvége, Te pedig vagy annyira rutinos már, hogy tudd, hogy nem új motort veszel, szóval hajrá!
-
csongi
veterán
válasz
erikke17 #133982 üzenetére
Kerd le a szerviztortenetet. Ha rendben van es a kozelgo szervizelesi koltseggel elbirsz, nem okoz fajdalmat Vedd meg, es had menjen.
Magasagodhoz kivallo, alacsony sulypont. Felallitani nem konnyu, de a tobbit sem, amibe mar ekkora motor van.
Ami jo kis tura motor TDM 900, ideheza annyira nem ertik a tipus kialakitasat. :)A sport-turasport kb mind olyan mint a fz.
-
Madwe
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Revolut
- Yettel topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest