- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
Topiccsendőr #92319 üzenetére
"Mert en kb leszarom mit ir a hirdetesben, odamegyek, megnezem"
Hát aki ilyen időmilliomos... Pöcsöm ér rá utazgatni keresztbe kasul az országban csak azért hogy potyára nézelődjön tyúkól melletti sufnikban.
Gondolom azért valami alapján te is szűröd a hirdetéseket hogy melyikre indulsz el egyáltalán. -
runner 125
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #92319 üzenetére
Ne már h magyaráznom kell.
Nem akarok motor nélkül maradni! Alkalami vételt látok abban az 1.2-esben, eszem ágában nem állt eladni a VTEC-et, kizárólag amiatt raktam fel pontosan ugyanannyiért, amennyiért 3 évvel ezelőtt megvettem, h ha egy mód van rá, ne fél évig álljon két motorban a pénzem.
Hiába van november, hiába jutott idén kevés időm használni, ha most eladom azonnal és az 1.2-es valami oknál fogva nem jön össze, akkor buktam a hibátlan, 3 évig gondozott, őrzött, féltett motorom és aktívan kereshetek fehér faceliftes 1.2-est. Amire Mo.-n nulla az esély, ugyanis itt a forgalmazás már korábban megszűnt, mint kint, úgyhogy marad az import.
Nézd meg a hazai használt 1.2-es piacot, 2011-12. Fiatalabbat nem találni évek óta.
Ez a fehér fekete meg kizárólag a 2015-ben kiadott facelift-ből van. Csak erre vagyok hajlandó ugrani / cserélni, az első ezüst fehér a szürke kerekek miatt csak 99%-os számomra.
Ezen kívül ebben a kategóriában meg nincs másik típus jelenleg a piacon amiben meglátnám a hubazmegkell faktort.45 éves pali, megértette. Elmondtam neki a tök őszintét, fene hitte h ennyire gyorsan komoly(nak tűnő) vevő jelentkezik. Azt hittem legalább addig nem jön senki, míg annak a hazajuttatását le nem fixáltam teljesen, vagy haza nem ért (1-2 hét). Úgyhogy nem abban vagyok bizonytalan h el akarom-e adni vagy sem, hanem abban h összejön-e az 1.2-es. Amint utánfutón van, azonnal viheti bárki a 800-ast.
Na.demars
Köszi! Rajta vagyok.
Mosquito
Jaja, van egy VTEC-je és pályaidomot keres rá, meg tartalék alkatrészket.
Mike
Persze, van ez az oldal is, sőt, lehet én kiabáltam el, és vagyok naív. Pár héten belül ki kell derülnie, bedobom majd h alakult.
Grillo
Honda mindig lesz, vagy 2, vagy 4 keréken.
Laraxior
Meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest