- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Bogyó bá' #37841 üzenetére
Ja, még egy apró szívás, ami indulás előtt színesítette szürke hétköznapjaimat: a 10-11 éves, de 5 évvel ezelőtt hibátlan állapotban eltett gumimatraco(ka)t és a hozzá tartozó pumpát - valami isteni sugallatra - péntek délelőtt kipróbáltam (tavaly még polifoammal voltam túrázni, de azt nem bírta a fájós derekam, egy szemhunyásnyit sem aludtam akkor). Nem jó a pumpa. Némi ügyködéssel szelepet vágtam bele gumiból, így már OK lett. Kíváncsiságból kipróbáltam (az egyik) matracot: nem lyukas, hanem teljes anyagában elöregedett, perforálódott, úgy kb. 100 helyen eresztett (gumírozott vászon, az a régi klasszikus fajta). Másik matrac dettó. Nem kicsit voltam ideges, irány a helyi Aldi, valami önfelfújós csodát vettem hatezeré'. Az meg nem akart beleférni a teli tömött hengerzsákba. Valahogy csak beleerőszakoltam. Este a kempingben (vélhetően a matrac évek óta rohadhatott összecsavart állapotban) nem akart "felfújódni", kellett neki másfél óra, mire megjavult. Most már tökéletes, bejáródott, 2 perc alatt felfújja (szívja) magát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Extrém tartós SSD-t prezentált a Gigabyte
- Linux kezdőknek
- Gumi és felni topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged