Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MMiklos86

csendes tag

válasz pietrrr #154988 üzenetére

Nekem bejött Szászsebesen a Hotel Karlhof. Nem drága és elég kultúrált, közvetlenül a Transzalpina északi lábánál. Ha nem ragaszkodtok a dévai szálláshoz, akkor érdemes megnézni, akkor legalább korán, a tömeg előtt támadhatjátok a Transzlpinát. Az számomra amúgy is nagyobb élmény volt a Transzfogarasnál a jobb útminőség miatt. Én sportmotorral voltam, lehet, hogy terepesebb géppel élvezetesebb.

És igen, a Transzfogarason vigyázzatok a medvékkel. Érdemes mindig az út közepénél maradni, hogy szükség esetén el tudjatok menni az álló autók között. Inkább néhány letört tükör, mint a kórház.

• kelly416

veterán

válasz pietrrr #154988 üzenetére

2 dolog. 1 hete voltunk és járhatatlan volt a Fogaras, mert valami esőzés után útra omlott sok minden. Szikla, hegyoldal, stb. Ennek járjatok utána, nehogy feleslegesen menjetek arra.

A másik, hogy a Fogaras nagyon medvés, ha járható. A sok ökör megáll, fotózza, eteti őket és motorral nem igazán lesztek biztonságban egy dugóban.

Mi pár éve Péterfalván a Vila ADR-ben száltunk meg. Puccparádénak tűnik, akkor a legolcsóbb szállás volt épp a környéken. Dévától nincs messze.

Árgyasudvarhely mindenképpen ajánlott, ha járható a Fogaras. Hajnalban nekifutni a Fogarasnak az lehet jó, ilyankor kevés még az íkú negatív az utakon. Illetve lehet, a Fogaras utánra hagynám Nagyszebent. Úgyis Szászsebes, Gyulafehérvár felé jobb menni Tordára. A sóbányába ha lementek, keressétek a második bejáratát a bányának, arra állítólag sokkal kisebb a forgalom. És a hasadékot is megéri megnézni közelebbről hazaút előtt.

Új hozzászólás Aktív témák