- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
válasz
yodamastah #84468 üzenetére
Az SBK-tól is elvárná az ember, hogy a legjobbat használja.
-
Chrys_
addikt
válasz
CyberPunk666 #84453 üzenetére
Végülis mindegy, miért történt, de az biztos, hogy oda sportmotorral nem véletlenül mennek.
-
Chrys_
addikt
De nagyon valószínű, ha nem valami rosszullét vagy műszaki hiba miatt történt, akkor ment mint a barom, és nem adta ki. Sajnálom, de amikor megvettük a motort, tudtuk, hogy nem egy életbiztosítás.
Én is meglepődtem már néhányszor, amikor szemből a kanyarban motort fektetve jött sportmotoros. Ha elbassza, én is ott maradok. -
Chrys_
addikt
Nálunk várhatóan vasárnap szép idő lesz, de hétfőtől megint esni fog. Szóval hétvégén motorozás
-
Chrys_
addikt
IXS RS-200 kesztyűt nem ajánlom. A kis tépőzárnál a kesztyű belső oldalán a varrás nem sikerült túl jól, és anélkül is pontszerűen szorít néhány helyen, hogy meg lenne erősen húzva.
-
Chrys_
addikt
-
Chrys_
addikt
-
Chrys_
addikt
válasz
CyberPunk666 #83037 üzenetére
Ez ilyen. Ha éppen átért volna, te meg nem, akkor viszont jobban járt. Bár attól még elég nagy baromság annyira kockázatosan vezetni.
-
Chrys_
addikt
válasz
Topiccsendőr #82914 üzenetére
wetteronline.de, elég jó. Sajnos az eső meg is érkezett, az előbb volt egy durva zivatar felénk.
-
Chrys_
addikt
Héten felkerül az új gumi a motorra, erre két hetes szar idő jön mindennapos esővel és max 10 fokkal, lesz fagy is éjjel :S
-
Chrys_
addikt
válasz
Bogyó bá' #82803 üzenetére
Majd megnézem, köv. hét közepén megkapja az új hátsó gumit, bejáratom aztán kihúzatom Autobahn-n. Az eddigi 7000km alatt talán 3x voltam rajta, akkor sem hosszú távon. Bundes-n eddig olyan 220 volt a vége a tacho szerint (8% pluszt mutat, szóval GPS szerint az kicsivel 200kmh felett van), de nem ez volt a vége.
82805: ez nem az a gép.
-
Chrys_
addikt
-
Chrys_
addikt
válasz
Topiccsendőr #82794 üzenetére
Ugyanezt megnézném komplett kicserélt ABE-nélküli Fußrastenanlage-vel
-
Chrys_
addikt
válasz
Topiccsendőr #82781 üzenetére
Leszereltetni biztos nem fogja, max. le kell állítanod a motort és tréler... (általában nincs az embernél ABE-s fékkar pluszban
) meg újra TÜV
-
Chrys_
addikt
Holnap beszélek egy gumissal. Ha nem megy, akkor lehet újat venni. Akciósan adták 165€-ért, és gondolom a két gumi felrakásának fele lett rászámolva, az még 40€.
-
Chrys_
addikt
Ez egy jó kesztyű?: IXS RS-300
-
Chrys_
addikt
válasz
Topiccsendőr #82578 üzenetére
Azt hogy lehet...
-
Chrys_
addikt
válasz
CyberPunk666 #82430 üzenetére
Mit kell 6-7k-ig forgatni városban? Vagy 1-ben közlekedsz?
-
Chrys_
addikt
válasz
kisninja #82313 üzenetére
Én így jártam vele. Havonta 1x ment a töltőre, de talán a 3. alkalomnál már nem ment a töltés. Üresen 12,8V, rátettem egy izzót, rögtön leesett 0-ra. Viszont érdekes a kémia, mert rajtahagytam, és talán olyan fél perc után mégis elkezdett világítani
de kukázom ezt az akkut, már vettem is másikat, a motor már azzal jár.
-
Chrys_
addikt
válasz
zgospel #82085 üzenetére
Akkor nézz meg egy Suzuki GSX 650 F-t (mondjuk full feketét, ahol a kuplungot takaró fedél is fekete) eredeti dobbal. Csak nehogy elkpajon a hányinger
Gyorsan megvettem a helyére a MIVV Suono-t.
-
Chrys_
addikt
Kellene valami thermo alsógatyát vennem, mert 10 fokban 150-nél már hideg van
Vanucci Thermo öltözék van a bőrruha alatt (aminek a nadrágja ugye Gore-Tex elől), de ez nagyon kevés. Ilyesmire gondoltam, vagy van jobb erre a célra? [link]
-
Chrys_
addikt
-
Chrys_
addikt
-
Chrys_
addikt
válasz
Something_ #81687 üzenetére
Nálam azt írja, a videó nem érhető el.
-
Chrys_
addikt
válasz
freelanced #81131 üzenetére
N86 szellőzése jó.
-
Chrys_
addikt
válasz
Something_ #80994 üzenetére
Én most cseréltettem a gumikat, 390€ lett a vége. Ennyiért már megérné szerszámot venni és megcsinálni otthon
-
-
Chrys_
addikt
válasz
freelanced #80920 üzenetére
Nekem N86 (matt fekete) van, 2015-től. Nem próbáltam mást, ezért nem tudom hasonlítgatni.
A belseje jól bírja, nem nagyon tágult ki. 100kmh felett füldugót használj veleNem párásodik be, a pin-lock rendszer a belső lappal jól működik. N-COM B3 nagyon jó hozzá.
Eddig 6 órás út volt a leghosszabb benne. -
Chrys_
addikt
-
Chrys_
addikt
válasz
Tarill #80791 üzenetére
Nem a Hyosung-t gyalázta? Az származik az SV-től, csak módosítottak rajta sokat. Szarul
Na jó, az SV-re is mondta, hogy szar, de azt is, ha karban van tartva, akkor megy. A Hyosung meg akkor is tönkremegy
80767: Hát szerintem ez ragasztott, de még így sem mernék fogadni rá.
-
Chrys_
addikt
Alig kezdődött el a motoros szezon, már 2 halott is van Bayernben (mindkét eset ma történt). Az egyik egy 20 éves srác, tavaly októberben lett meg az A jogosítványa [link]. Van itt egy csoport, a Knieschleifergruppe. Kb. annyit jelent, hogy térdkoptatók csoportja. Már tavaly is felfigyeltem arra, hogy hullanak, mint a legyek.
-
-
Chrys_
addikt
válasz
Laca1212 #79977 üzenetére
Interphone. Esőben is tesztelve, tökéletes. IGO-t használom navinak, 5,7" AMOLED kijelző (Samsung Galaxy Note 3), kell a francnak plusz egy navi is még hozzá.
Van gumiszigetelésű töltőkábel bemenet is rajta. 1 vakdugó, ha éppen csak akkuról menne a cucc, és kétféle csereadapter, amit az eredeti USB-kábelre rá lehet rakni.
Nyáron 30+ fokban sem volt gond vele. Touchscreen is megy rendesen. Ezt még kesztyűben is tudtam használni. A kesztyűre egy kis szalagot kell ilyenkor ragasztani, mert az eredetileg nem TS képes cucc volt. -
Chrys_
addikt
Meg szoktam nézni a Taschner videóit facebook-n (nekem mint hozzá nem értőnek azért bejön az, ahogy rendesen összerakják a szar gépeket is), majdnem minden motornál megy a szinkronizálás. Ezt mikor kell megnézetni? Injektoros motorom van, 7000km-rel. Időszakos felülvizsgáláskor gondolom a márkaszerviz nem foglalkozik vele.
Ma meg megrendeltem hozzá a Metzeler RoadTec 01 párt. Hát boltban nem volt olcsó.
Eredeti árak ezek lettek volna (láttam a listát a megrendelőoldalon, megmutatta az eladó):
első: 175€
hátsó: 219€Mondtam neki, ez így rohadt drága, ennyiért biztos nem veszem meg
Erre kicsit számolgatott, és ezt hozta ki:
első: 125€
hátsó: 165€Ennyiért már talán rendben van, mert ha olcsóbban is megrendelném neten, nem tudnám náluk felszereltetni (és még valahogy el is kellene juttatnom az egészet egy műhelyhez, ahol felrakják).
(#79955) Mosquito34: éppen azokat cseréltetem most
2011-s a motor, de ugye nem sokat ment. A hátsó még használható lenne, az első már nagyon határértéken van. De akkor már cseréltetem egyszerre.
-
Chrys_
addikt
Megvolt az első motorozás
100+km, a végén már kicsit fáztam, 7 fok volt. Új akkuval tökéletesen indult a gép, november eleje óta állt.
-
Chrys_
addikt
válasz
horvathkrisz #79898 üzenetére
IMOT-n voltál? Az nekem kimaradt. Viszont holnap átmotorozok Nürnbergbe: Franken-Bike Motorradmesse 2017. Ez valami relatív kis rendezvény lehet, de 15 fokot jeleznek előre és max. 30% csapadékvalószínűséget. Azaz szezonkezdet
Fel kellett tötelenem az új akkut, ma vagy holnap de. be is szerelem a motorba.
-
Chrys_
addikt
-
Chrys_
addikt
-
Chrys_
addikt
válasz
horvathkrisz #79696 üzenetére
A korábbi hozzászólásokból nekem az jött le, hogy tele tankkal, és konzerváló anyagot érdemes az üzemanyaghoz adni. Én így raktam a motort a garázsba november elején. Így nem fog oxidálódni a tank belső fala.
-
Chrys_
addikt
-
Chrys_
addikt
13 fok, napsütés
Azt hiszem, munka után beszerelem az új akkut a motorba és kezdődik a szezon.
-
Chrys_
addikt
Meg akarom rendelni az új gumiszettet a túramotoromhoz (Suzuki GSX 650 F) a következő héten. Melyiket ajánljátok a 3 közül (más nem érdekel)?
- Metzeler Roadtec 01
- Birdgestone Battlax BT-023
- Birdgestone Battlax T30 EVO -
Chrys_
addikt
Ismertek valamilyen megoldást a kijelző melletti 2 gomb "távvezérlésére" kormányról? Valahogy ki kellene vezetni őket.
-
Chrys_
addikt
válasz
zgospel #79408 üzenetére
Sport/szupersport motorok pályára valók, ott meg nagyobb eséllyel bukótérben megáll a motoros. Ott nincs fa
Textil (vagy Cordura, passz) ruhámban van betét két oldalt, a bőrruhában nincs.@Kolondrum:
Asszony éppen a kisvárosunk központjában van, és írta, hogy sok motoros előbújtMa vette át az én gépemhez az új akkut a csomagszállítótól. De sajnos hétvégéig nem nagyon lesz időm.
-
Chrys_
addikt
Ennek a motornak vége lett. A srácnak szilánkosra tört a jobb combcsontja (3 műtét és lesz még egy; eltalált egy fát, a motor meg egy másikat), de a fényképezés jobban érdekelte.
-
Chrys_
addikt
válasz
Something_ #79355 üzenetére
200kg alatt nem számít az eső sem
Az enyém 240+
Nálad talán a gumik miatt lehett még nehezebb, gondolom új volt rajta és az még csúszósabb lehet. Én most akarok venni (talán Bridgestone Battlax S21 pár lesz), és kicsit tartok tőle. A motort én használtam vettem, volt a gumikban már 1000km. -
Chrys_
addikt
válasz
horvathkrisz #79320 üzenetére
Én is tavaly vizsgáztam korlátlanra, előtte sosem motoroztam. Az első alkalom az volt, amikor szerviz és TÜV után elhozhattam a motort (Suzuki gsx 650 f) a műhelyből. Szűk, kanyargós udvar a szerviz kijárat. Ne tudd meg, hogy be voltam szarva
Amíg áll a motor, addig van para. Amint megindul, minden hirtelen egyszerűvé válik. Csak óvatosan a kuplunggal.
-
Chrys_
addikt
válasz
-Mosquito- #79202 üzenetére
Ki motorozik el Münchenbe az idei IMOT-ra?
-
Chrys_
addikt
válasz
-Mosquito- #79195 üzenetére
Ez az infó a gyári akkuról jól jött most nekem is. Rendeltem is YUASA-t. Érdekes, hogy ez egész olcsó (35€) ahhoz képest, mennyiért kaptam volna Louis-nál a saját töltésű akkujukat (kb. 60-70€).
-
Chrys_
addikt
válasz
-Mosquito- #79185 üzenetére
Az szép, 330 font felett az új ára, ha jól láttam. Kedvezménnyel
-
Chrys_
addikt
válasz
Darko_addict #79134 üzenetére
Gombás lábbal használták
Sose vennék használt öltözéket.
-
Chrys_
addikt
válasz
CyberPunk666 #79032 üzenetére
"Elektronika? Olyat nem nagyon akarok, én motorozni akarok megtanulni."
Akkor neked az új Kawasaki Z900 kell.
-
Chrys_
addikt
válasz
Kolondrum #77544 üzenetére
Ilyen töltőm van. November elején raktam le a motort, a 1,5 éves akkut kiszedtem és a lakásban tárolom. Rögtön fel is töltöttem ezzel, minden rendben volt. Január elején a 2 hónapos állás után megint rátettem az akkut. Nem kezdte el tölteni és 12,8V-t mutatott. Be akartam állítani a gombbal a motoros akkut. A gomb megnyomásakor egy pillanatra 15,6V-t mutat, kattan valami relé, és rögtön el is veszi ezt a feszt, marad az üres akku-jel a kijelzőn (tehát nincs töltés, mert olyankor a kis jelek is benne vannak az akku-ikonban) és a 12,8V.
-
Chrys_
addikt
Itt van egy kis félreértés szerintem... én a mobile.de-n választottam ki a motort egy Privatanbieter-től, és egy cégen keresztül intéztem a vásárlást és szállítást: Motorrad Treuhandservice
-
Chrys_
addikt
válasz
Topiccsendőr #76285 üzenetére
Pontosan nem tudom, mikor használta
Suzuki GSX 650 FA, az első HSZ-ben láthatod is. A benzinpumpa cserés lett, a szervizes mondta, hogy próbált kezdeni vele valamit, de végül nem lehetett rendbe hozni. A gép nem rozsdás, nem kopott, karcmentes, mintha újonnan vettem volna, nagyon jól néz ki. A javítás óta abszolút elégedett vagyok vele. Gondolkozom azon, hogy vegyek-e erősebb gépet, mert ha pályán megyek, akkor könnyen eléri a GPS 200kmh-t, ott meg vége...
-
Chrys_
addikt
válasz
Topiccsendőr #76282 üzenetére
Ez egy 2011-s használt motor, 1081km-rel. Fojtással, egy nőé volt, de egy párváltás és egy 2015-s síbaleset után nem használta a gépet többé, sokat állt a garázsában (emiatt állt be a benzinpumpa is), de 2015-ben volt TÜV-n és akkut is kapott a motor. Az 1000km-s szervizt is én csináltattam már meg, amikor a fojtás is rögtön kikerült belőle. A motor 2011-s, így garancia nincs rá, de a checkheft-t vezettetem, a 6000km-s szervizt is Suzuki-nál csinálták.
Mivel nem esett vele a nő, kevés km-s, úgy döntöttem, megveszem így. Az elején persze nem esett jól a benzinpumpa hiba (ami már csak nálam a szervizben derült ki, az akkura gyanakodtunk először, azt is fel kellett tölteni, de nem volt elég), emiatt ugye nálam volt a motor, de még néhány napig sajnos nem tudtam használni. -
Chrys_
addikt
válasz
Geresics #76272 üzenetére
Én a motort is úgy vettem, hogy el sem mentem megnézni
Van itt németben egy cég, akik a szállítást és vásárlást is intézik. 300km-re volt a gép tőlem, nem sok kedvem volt utazni.
A benzinpumpa hibája miatt persze szervizbe került, és csak az elhozatalkor tudtam megtenni vele az első métereket. Egy szűk kanyargós kijárata volt a szerviznek a saját nagy belső parkolójáig, nekem is remegett a térdem, nehogy baj legyen -
Chrys_
addikt
-
Chrys_
addikt
válasz
runner 125 #75907 üzenetére
Írhatod, de akkor is hülyeség...
-
Chrys_
addikt
válasz
#79335424 #75879 üzenetére
Nem mindenkit érdekelnek ezek a régi vasak, szóval erős volt az a kifejezés. Nem tudtam, hogy versenyeztek vele, de igazából mindegy is ebből a szempontból. És még most is ronda szvsz
Gyerekként láttam sokat, de nekem az a kis piros motor Romet sokkal jobban bejött bárminél. Csak sosem volt lehetőségem motorra ülni sajnos. -
Chrys_
addikt
válasz
runner 125 #75876 üzenetére
Miért is lenne gáz? Nekem csak egy MZ, semmi több. Sosem volt hozzá közöm, és őszintén szólva nem is tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Gyúrósok ide!
- Micro Four Thirds
- PayPal
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Konteó topic
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Ülőgarnitúra 3-2
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Egyedi ékszerdobozka
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest