Hirdetés
Aktív témák
-
jasszer
őstag
válasz Topiccsendőr #22245 üzenetére
Super City? Ha mondjuk a Thököly út a város akkor oké...
Apokalipszis? Ezeknek?!
-
Gaboman
nagyúr
válasz [lAyCsI] #22250 üzenetére
De azért azt is hozzáteszem hogy ennyiért sem az XT sem a Strada nem éri meg a pénzét.
1.5 milláért kicsivel komolyabb gépeket is lehet venni Supermoto stílusban.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
[lAyCsI]
addikt
zúj RSV Tuono
-= No way back from Here =-
-
TayRol
nagyúr
válasz Topiccsendőr #22259 üzenetére
na akkor meg szerencse, hogy a gumi meg a felni kerek maradt
-
veterán
válasz Topiccsendőr #22260 üzenetére
Van benne egy kis BKing is... Nem is kevés. Meg más is
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
golyani
őstag
már tárgytalan lett időközben.
[ Szerkesztve ]
-
Picco
addikt
válasz Gaboman #22252 üzenetére
szvsz egyik sem supermoto....bar ketsegtelen van bennuk egy lokettel, de nem mernem supermotonak nevezni.
sor4-esek nem tetszenek, lehet ennyi penzert erosebbet, gyorsabbat venni, de nekem nem arra kell, bar gondolkoztam egy horneten is de nekem 1hengeres vagy V2 kellene
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
NINJA_V
tag
Hi...Én amikor apriliánál melóztam kaptam egyet használni, meg azzal is voltam a "motoros-ballagáson" is a szerelő suliban. Hát mit mondjak neked, valami fantasztikusan jól éreztem magam rajta. Könnyű, viszonylag jól tol ...és hát a hangja áááá , az enyémen egy full akrapovic rendszer volt, nyitott programmal, 'durrogósra' állítva. Most megmutatnám a videót róla...
Jah és nekem 6.5 -7-re jött ki a fogyasztás.Íme:
[ Szerkesztve ]
Two Strokes and Four Jokes
-
Picco
addikt
válasz NINJA_V #22271 üzenetére
ide vagy privibe irjal mar legyszives tapasztalatokat, vagy barmit amit hasznosnak velsz
sajnos az akra-t baromi dragan merik ra, 200k....de ki tudja mit hoz a jovoha az ilyen tipusu motorok tetszenenek neked(1 hengeres) akkor ezt valasztanad?
[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
válasz Topiccsendőr #22273 üzenetére
igaz szerelmes lettem ebbe a motorba
max eladom**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
cochy
tag
Sziasztok!
Amikor vettem a motoromat, kaptam hozzá két sportdobot.
a márkája: IXIL. igazából többet nem nagyon tudok róla mondani, infót meg nem találtam.
Honda VTR-1000f-em van, erre tuti jó. 2 darab, egy jobbra egy balra.
Szerintetek mennyi érhet ha eladnám? vagy többet ér ha lecserélem az eredetiket és ezt rakom fel ? -
cochy
tag
válasz Topiccsendőr #22277 üzenetére
A gyári kéménnyel is meg vagyok elégedve, tökéletesen megy.
A hangja is jó.. csak kiváncsi lennék, h milyen vele. Ha lesz időm, elviszem fékpadra.
Sztetek mennyit ér egy ilyen dob?
[link]. Nem pont ilyen matrica van rajta, de a típus egyezik.TayRol : Köszi a linket.
[ Szerkesztve ]
-
zsoltee10
addikt
feldobtam pár képet a túráról picasa-ra. igazából nem sok időnk volt fotózni, nem tudtunk mindenhol megállni, ahol szépet láttunk, sajnos.
mindenkinek köszi a gratulációt.
-
Integra
titán
válasz TayRol #22242 üzenetére
jó lesz a csuka
egy picit még kemény, nehéz vele váltani, de befog törni akkor nagyon pöpec lesz.
ne bánd hogy nem lukacsosat vettél, még ebben is van szél
legalábbis most este mikor jöttem haza, azért húzott, igaz egy sima pamutzokniban nyomtam....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
TayRol
nagyúr
válasz Integra #22281 üzenetére
nna, orulok, szuper, varom mar en is!
a borruham nehany helyen perforalt, abbol kiindulva tudom, hogy mennyire fuj at a szel rajta, es nem banom, hogy nem lyukacsosat vettem, abban szerintem tulsagosan is fazott volna a labam.
ill. ha jol tudom, ennek is van az oldalan szellozo - beleizzadas esetere.
en mindig sima pamutzokniban tolom, kivetel max. hideg oszi/tavaszi ido (5 fok alatt), akkor ket pamutzokni az adag. -
SzalaiG
addikt
Trükkös rendszám: [link]
-
Integra
titán
válasz TayRol #22282 üzenetére
igen, van és meglepően jól szuperál.
én azért veszek majd a motorline-ban stílszerűen egy hozzá passzoló fekete sidi zokeszt
azt hiszem, kesztyűt is jót vettem, nasszentos, a bőrkabát ujja pont befér és szépen szorosan rá tudom zárni, a külön csukló tépőzár is okos dolog.
a cordura nadrágom viszont egy rakás kaka.. sajnos 80nál a nulláson már ilyen időben eléggé áthatolt rajta a szél a combomon éreztem.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Boci_83
őstag
RK láncsray-t nem tudjátok honnét tudnék beszerezni...? Égen földön keresem de nem találok...
-
Boci_83
őstag
válasz Beowulf_78 #22288 üzenetére
Ok majd megnézem, ott valóban nem is kerestem.! Biztos a tejtermékek között megtalálom!
-
Beowulf_78
addikt
-
Boci_83
őstag
válasz Beowulf_78 #22290 üzenetére
Silcolene Fuchs-ot én is próbáltam, az is jó volt valóban. Amúgy mennyit mentek el 2 fújás között?
-
Beowulf_78
addikt
válasz Boci_83 #22291 üzenetére
Változó. Mindig filgyelni kell. Van amikor 5-6-700km is, de van hogy csak 300km-t. Attól függ mész e esőben vagy nem. Ha figyeled, úgyis látni fogod a szemek összeeresztésénél hogy mikor kell fújni.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Boci_83
őstag
válasz Beowulf_78 #22292 üzenetére
Ja. Már csak azért kérdezem mert múltkor én is majd 600at mentem el az RK-val, az elég jó szerintem, és már alig van belőle..
Preda: Há' akkor én tuti nem megyek!!!
[ Szerkesztve ]
-
Preda
aktív tag
Na lenne egy olyan kérdés ami felvetült a szombati Egerrel kapcsolatba, hogy mi van ha esik?
-
Gaboman
nagyúr
válasz NINJA_V #22271 üzenetére
Könnyű, viszonylag jól tol ...és hát a hangja áááá Könnyűnek nem könnyűek inkább elfogadható tömegűek,MT-03 hasonló tulajdonságokkal bír mint a Strada.
Viszonylag tényleg jól tolnak 3000 fordulat fölött kellemesen gyorsulnak a hangjuk is kemény,nekem is durrogott vissza minden gázelvételkor.Fogyasztásban 4-5L között elment,kezdő motornak tökéletes volt de elég hamar ráuntam,4hónap alatt kevésnek tűnt már.
Ezért is váltottam róla az SMC-re,na ez minden igényemet kielégíti,ezt valahogy nem érzem kevésnek.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
bajnokpityu
félisten
válasz jasszer #22296 üzenetére
de jót röhögtem tegnap 4kor.budaörsről mentem át érd fele.finoman leszakadt az ég,közben épp mondják rádióban,hogy "mai nap napsütés várható,csapadékra nem kell számítani"
rendszámtáblára alföldön kialakult szokások vannak:pl lada ablaktörlőmotorral refi kapcsolásával, bordennel váznyakhoz kivezetve.alföldön sok az egyenes,lehetetlen kibirni motoron 90el.van ismerős,akit elkaptak a bowdenessel.2 éve megy a per.
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest