Hirdetés
Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
válasz Integra #22591 üzenetére
a mintat nem azert irtam, hogy divatozz meg minden, megertem, hogy nem akarsz kiadni annyi penzt, teljesen jogosan...
en is dontottem el a motort, de meg megfogtam, bar a bukocso leert. nemtudom hogyan, de azzal a mozdulattal visszallitottam egyenesbe, valoszinu a hirtelen ijedes altal termelt adrenalinnak koszonhetoen volt erom.
de az en legbosszantobb sztorimat mar meseltem: hazaertem delben Gyorbol a reggel atvett motorral, bementem a Lehel uton az Euromotorba, ahol par perc mulva kerdi az elado, hogy kie a kek motor kinnt, mert eppen most allitjak fel. Egy taxis elmerte a tavolsagot, es olyan kozel allt meg, hogy kiutotte az oldalsztenderemet, a motor meg ra a kisbusza elejere. Nem voltam ideges... pedig vagy 130 kilos volt a sofor.
orom az uromben, hogy nekem egy kis karc latszik a gepen (lehet enis megkerdem Persut, mit lehet tenni vele ), a kocsi eleje meg rendesen behorpadt.mod: a legkozelebbi talin majd gurulok veled hatul, a forumban asszem en vagyok a masik kezdo (bar ahogy hallom a tobbiektol, te mar nem vagy az).
[ Szerkesztve ]
-
[lAyCsI]
addikt
-
Gaboman
nagyúr
válasz God Vazzeg #22600 üzenetére
Endurókból is attól függ milyet érdemes venni hogy mennyire keményen akarod neki tolni.
Ha Hardendurózni szeretnél akkor az ilyen 600-as gépek már nem igazán jók hozzájuk,nehezek és túl erősek oda.
Inkább egy 400-450-es gépet nézzél,ha terepen szeretnél menni de inkább csak túrázgatni akkor jól az általad nézegetett motorok.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
ALI_G
veterán
válasz [lAyCsI] #22604 üzenetére
Ha mentél itt két kanyart, ismered mindet Szerencsére csak 1 vagy 2 kanyar van összesen ami szűkül, de azok se nagyon.
Thx Dia már gyakorlott hátul, 2 éve utazik mögöttem, tudja hova kell ülni, hogy a legkevésbé vegyem észre, csak hát kiülni így nem lehet. Viszont kellő ráhagyás volt még, nincs életbiztosításunk +ő nincs úgy felöltözve mint én, csak gerincprotektora van, most veszünk majd új kesztyűt meg vállprotektort neki. Ja a térdén még van valami protektor.emvy: én úgy tudom, hogy a komplett tengely helyett rakják be ezt, csak annyi a különbség, hogy a két oldalán kilóg egy műanyag vég, ilyen gomba alakú
[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
Térdkoptató az tényleg csak koptató, vagy az véd is esésnél? Mibe kerül egy pár? Sajnos nem járt a ruhámhoz, nemhiába volt 56k (igaz ez beszerzési ára volt, mert ismerős a boltos).
-
God Vazzeg
veterán
-
Gaboman
nagyúr
válasz God Vazzeg #22608 üzenetére
Milyen típust szeretnél venni az Apriliaból?
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
ALI_G
veterán
TayRol: na hát akkor nekem ilyen nem lesz Majd a következő ruhámhoz adni fognak
[ Szerkesztve ]
-
zsoltee10
addikt
az koptató, de véd is valamennyit, de első sorban azért van, hogy a ringen ne a gatya kopjon. amúgy én messze vagyok attól, hogy leérjen a térdem, mert ahhoz olyan gumi is kellene, amit le lehet dönteni addig, de előbb fogy el a gumi széle, minthogy a talajt érintsem. viszont pénteken lemostam a csizmát, és meglepetten konstatáltam, hogy a csizma koptatója viszont le van dörzsölve. szal a csizmám széle leér.
-
God Vazzeg
veterán
válasz Gaboman #22610 üzenetére
Még nem tudom. Nekem csak A1 vizsgám van jelenleg, ezért találtam Aprilia tuareg-et, 125-ösben, ehhez nem kellene vizsgáznom. A céljaimnak megfelelne, csak nem tudom mennyire lehet strapabíró, nem ismerem a márkát
Itt van: [link] Tudom hogy öreg, de ezeknél inkább az állapot ami fontos nekem, volt egy Honda MTX 125-ösöm régebben, az is régi volt, de nagyon szerettem. És ez helyben is van
Vagy ez is érdekes: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Kasza08
őstag
válasz God Vazzeg #22615 üzenetére
Nekem jelenleg egy Aprilia SR-em, van, egy rakás szar, pedig Yamaha blokkos.
Egyébként megkérdeztem más Aprilia tulajokat, ők maximálisan meg van elégedve a gépével, ismerek is egy Tuareg-est, ő jó véleménnyel volt róla.
Neki a dupla kerek lámpás van.
Egyébként meg öreg motor nem vén motormod: Amilyen a második linken van, olyan van neki.
[ Szerkesztve ]
-
zsoltee10
addikt
válasz God Vazzeg #22615 üzenetére
egy havernak van tuaregje, 125-ös dupla körlámpás. zabál, de megbízható. ha sok a kili, egy vagyonba kerül a teljes felújítás. ha patent állapotban van, akkor 30000-et elmegy egy henger-dugó szettel.
-
God Vazzeg
veterán
válasz zsoltee10 #22617 üzenetére
A 30.000 teljesen korrekt A sokat zabál mit jelent? Mégiscsak 125-ös, olyan nagyon sokat nem ehet
Vagy fogyasztás szempontjából érdemesebb volna fentebb nézelődnöm, 4 ütemben?
Kasza08: köszi a választ neked is
Szívem szerint csak Hondát vennék, nagyon szerettem a motoromat, és egyszerűen szétnyűhetetlen volt, pedig amit az kapott....
[ Szerkesztve ]
-
zsoltee10
addikt
válasz God Vazzeg #22618 üzenetére
6L simán. pörög, mint a disznó+power szelep.
én inkább letenném a jogsit korlátlanra, és normális motort vennék.
-
Gaboman
nagyúr
Az a 6L amit zsoltee írt neked egy poweres 125 2T-nél felszökhet átlagban 11L-is.
Ismerősnek is Aprilia Tuareg 125-ös van dupla kőrlámpás simán 10-11L bevág neki ha keni a gépnek.[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Picco
addikt
yamaha yz 125 12l/uzemora....de cserebe megy mint az allat
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Chieftec
őstag
válasz Integra #22592 üzenetére
NSR nel fenyevekkel jobb de azert vmi emelt fenyu halogennel faszabb lenne.
Visszaterve a szervizre, fekbetetekbol milyet erdemes venni? Regi mocimnal bementem Hondahoz aztan megrendeltem bele a gyari szimeringeket meg beteteket. Munkadijjal egyutt megallt 20 ropi korul. 30 bol akkor ki kellene jonnie ennek is nem?
-
.mf
veterán
válasz Gaboman #22623 üzenetére
11l átlagban?
bazz egy 1.8-2.0l-es kocsi eszik annyit, ami azért mégiscsak 6-8-szor akkora tömeg, és 14-16-szor annyi köbcenti...
Mekkora tankja volt ezeknek? 100km-t le lehetett egy tank benzinnel nyomni?
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
jasszer
őstag
Derék. Vmi amerikai cirkáló?
GS a túra alatt 4,8-at evett, pedig lefele menet a főúton (150 km/h) is kellett forgatni, a hegyen meg sokszor mikor ráhúztam volna kiderült hogy már koppon van a gáz. A lusta fordulatejtésről meg már nem is beszélve...
Apokalipszis? Ezeknek?!
-
bajnokpityu
félisten
nemtom,h Tominak miért tart sokáig mélt irni.5 éve is ilyen tetű volt.de cserébe a gyártás is hasonlóan lassan megy.szezon végére azért összejönne
nekem csak 1 bajom van a gyáriakkal:ha mondjuk nekizuhan a padkának,akkor ha túl merev a nyele(gyáriak túl merevek),akkor elhúzza,csavarja a vázat.mármint ha nem a blokköntvénybe van belecsavarva.Tomi elég sokat esett,meg vagy 50motort biztosan felgombázott,ezek zömén ki is próbálták a gombát.ezért ha nem a blokkba csavarja közvetlenül a csavarját,akkor mindenképp perforálja.eladó topping dac
-
Chieftec
őstag
válasz bajnokpityu #22633 üzenetére
Nem ez rendes rendszamos. Hat jah eleg olcso volt, rendes aruk olyan 1,2-1,3. Gyerek gyorsan el akarta adni mar, jott a gyerek, meg fel eve nem is hasznalta mar. Meg ugye azert 1-2 dolgot megkell rajt csinalni ahogy fentebb irtam.
-
Gaboman
nagyúr
Nem meglepő adatok ezek egy 2T Poweres motoroktól,egy 250 2T plR250,KX250,YZ250, 100km 20-25L is megeszik ha tényleg adagolják neki rendesen.
De mellette nyújtanak is olyat hogy az nem mindennapi.jasszer:Jó hát a GS persze hogy nem kajál sokat,a 4T motorok a töredékét sem eszik a 2T-nek.
De nem is nyújtanak akkora feelinget mint amikor nyit a Power.
Kint voltam edzésen múlt héten egy 125cm3 YZ csókát az egyenesekbe nem fogta be a srác a 4T CRF450-el.Ennyire mennek ezek a kis szutykok de mellette esznek is rendesen.[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
válasz Chieftec #22635 üzenetére
Milyen motorod volt előtte?
És hogy hogy gyorsasági motor mellett döntöttél,mire szeretnéd használni?bajnokpityu:1 éve amikor én is vettem a gépet 1450000 hirdették,helyett elhoztam 1300000-ba,aztán utána néztem csak hogy mennyire jó áron jutottam hozzá mert 1.5 alatt nem is volt ilyen gép,amit láttam fent 1.7-be adták volna.
Nagyon megörültem neki akkor,és eddig nem is csalódtam benne.[ Szerkesztve ]
-
Boci_83
őstag
válasz bajnokpityu #22634 üzenetére
Nekem több mint egy hete nem is válaszol... Jött az üzi hogy elolvasta, de ennyi. Bementem a Motorline-ba, és vettem egy párat 5K-ért.
-
God Vazzeg
veterán
Őőőő 10-11L-t eszik? Az enyém evett vagy 5L körül Honda MTX 125 Na mindegy, meglátjuk, de erősen hajlok hogy tényleg különbözeti vizsga lesz, oszt gyááá
-
-
TayRol
nagyúr
válasz Topiccsendőr #22643 üzenetére
en ezert tetettem ra bukocsovet, azert az nem csak egy ponton terheli meg a vazat, ha dolne.
-
Integra
titán
válasz Chieftec #22629 üzenetére
gyárit vegyél, ne sajnáld rá a pénzt.
ha esetleg pesten jársz, talán tudok segíteni alkatrész ügyben, hogy kicsit kevesebből kijöjj, de nem biztos, mert motorra nem tudom, hogy működik e.
de az a honda fékrenszer honda cuccal a tuti, úgy ideális a működése....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz bajnokpityu #22634 üzenetére
van honda (autó) szerelő ismerősöm, érti is a dolgát, de ahogy dolgozik, hogy nem hív vissza etc.. szóval a körítés miatt a büdös életben nem dogloztatnék vele..
lehet valaki amúgy nagyon ügyes, ha nem tudja eladni magát és nincsen szolgáltatás mögötte, vagy ha van is, több a morgás, mint a végeredménynek való örülés.
sajnos...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Boci_83
őstag
Pálya oktatás 15K Pannónia ring.
Bár ez a nagyon kezdőknek való, még előzés sincs a pályán...
[ Szerkesztve ]
-
jasszer
őstag
válasz Topiccsendőr #22641 üzenetére
Gondolkoztam a gumi dolgon, vszeg tényleg nem rossz ez a gumi, csak lassan melegszik be, a kanyargós szakasz elején nagyon gyorsak voltatok hozzám képest, utána viszont abszolút vállalhatóvá vált a tempó.
Ilyen műszaki állapot alatt mit értesz a gázon kívül?
Boci_83: Szerintem ezen unatkoznál.
[ Szerkesztve ]
Apokalipszis? Ezeknek?!
-
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #22642 üzenetére
Szerintem is különbözetit csináljál. Ahogy nézegetem az árakat egyáltalán nem drága. B+ amúgy, de csak irígykedem.
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest