Hirdetés
Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
válasz Integra #22196 üzenetére
Annyit helyesbítenék hogy az F változat szerintem univerzálisabb...utca, pálya túra...bármi. Ez az egyik legjobb, leguniverzálisabb, legjobbindulatúbb 600-as.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Gaboman
nagyúr
válasz Chieftec #22199 üzenetére
A kérdésedre a választ inkább egy Honda szervizestől kellene megérdeklődnöd.
Ők azok akik igazán tudják mik a jók és rossz tulajdonságai abban az évben kiadott daraboknak.
Én tudom hogy hozzájuk fordulnék ha komolyan érdekelne a motor.Más:Ismerős gépének GT650R a baja az volt hogy valaki maszekon akart rajta bütykölni valamit és a hengerfej csavarokat nem nyomaték kulccsal húzta meg.
Így az fellazult és ez végett forralta a vizet és az olaj is ez végett fogyott ki belőle,kb 125E-be fog fájni neki mindennel együtt ezt mondták a szervizbe.[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
TayRol
nagyúr
-
-
[lAyCsI]
addikt
-
Picco
addikt
van valakinek tapasztalata Aprilia Pegaso 650 Strada Factory-val?
ervek, ellenervek erdekelnenek.
folyamatban van ennek a motornak a megvetele
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Integra
titán
reggel irodába menet becaplattam a zokmányirodába, minden mindegy alapon, hogy mi van a jogsimmal. és láss csodát, kész volt
sajnos a régit kilukasztották és elvették[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
Integra
titán
válasz Beowulf_78 #22214 üzenetére
akkor a büdös életben nem kaptam volna meg belátható időn belül a jogsim
-
Gaboman
nagyúr
válasz bajnokpityu #22211 üzenetére
Ha egy szervizes normális,rendes akkor elmondja kb mire számíthatsz.
Van jó pár ilyen ismerősöm és egyik sem tukmált volna soha rám szar motort vagy autót.Picco:Tartós tesz rovatokban olvastam már róla,hát nem dicsérték agyon annyi tuti.
Akkor inkább a Yamaha XT660X vagy MT03-at választanám ebben a kategóriában.
Ez nagyon jól néz ki és strapabíró darabok.[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Picco
addikt
válasz Gaboman #22219 üzenetére
ott en csak a sima strada-rol olvastam es ott az alkatresz ellatottsagot szidtak, de mint az allat.(megmondom oszinten nemigazan hiszek annak a leirasnak, azt irja h 11l/100-at fogyasztott....ami eleg fura lenne)
yamaha-n is gondolkoztam de azt irjak h 100 kilometer utan elegge kenyelmetlen...
yamaha blokkos a pegaso is
kulfodi forumon olvastam eleg jokat rola, magyarorszagon ugy tunik nincs tul sok belole.
[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Gaboman
nagyúr
yamaha blokkos a pegaso is ezt én is tudom,csak hogy pont azt írják hogy mégis ég és föld a különbség a két moci között a injektor befecskendezésnek köszönhetően.
Az Aprilia ráz a Yamaha sima járású.
Az előbb olvastam el róla mit írtak,a váltót sem dicsérik rajta,gondold át inkább +1x.
Vagy kérdez tulajokat a sportmotor.hu oldalon.
Vélemény az alkatrészekről,na ilyen sem fordul elő a Yamahánál.
100-150km után a Strada sem lesz túl kényelmes úgy gondolom.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
jasszer
őstag
Akkor update:
18-án találkozó a Kerepesi úton, kifelé haladva az Örs (Árkád) utáni Shell kútnál, délelőtt 10 órakor. Max. fél óra jópofizás után indulás a 3-as úton, találkozó Boci_83-mal Hatvanban a Shell kútnál, 11.15-11.30 magasságában. Indulás tovább Egerbe, érkezés 13.00 körül, találkozás Preda-val és ALI_G-vel a Szeszkónál. Ebéd, miegymás, majd közös átkerekezés Gyöngyösre a 24-esen, köbö egy óra alatt. Innen fakultatív.
MOD: Telószámok jöhetnek még...
[ Szerkesztve ]
Apokalipszis? Ezeknek?!
-
Picco
addikt
olvastam, ott irta az illeto a 11l/100-at ami elegge irrealis.
mar el van iditva a dolog, toletek erdekelt volna tapasztalat, eppen ezert mert az ilyeneknek nemigazan merek hinni
itt talalt tartostesztek peldaul kedvezo hangveteluek, de egeszseges szkepticizmussal fogadom azt is
-
jasszer
őstag
30-35 rugó körül bőrgatyára vkinek ötlete?
Apokalipszis? Ezeknek?!
-
Integra
titán
-
Beowulf_78
addikt
válasz Integra #22226 üzenetére
Szééép! Egyszerű letisztult forma. Ehhez mindig is értett a Ducati. Bár az egyik legszebb modelljük még mindig a 996...
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Integra
titán
válasz Beowulf_78 #22227 üzenetére
nekem is az tetszik a legjobban a dukikból, 996/998
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
-
-
-
DroneZ^
őstag
én is mennék már bandázni.. egyedül uncsi
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
Integra
titán
-
TayRol
nagyúr
válasz Integra #22241 üzenetére
Nem fizettem meg ki, es Gyorbol hozzak le, elvileg csut-pentek, mire ideer.
A fekete perforaltat felvettem, 46-os kellett, azert kertem a sima feketebol is 46-osat (bar tuti felprobalom, mielott elhozom).
Szoval koszi, de mindenkeppen csak jovo het lesz belole, es jah, szemelyesen jobb, hatha gubanc van. -
Topiccsendőr
addikt
És erről tud valaki valamit?
Explosión de dos tiempos
-
Topiccsendőr
addikt
válasz Beowulf_78 #22227 üzenetére
nálam 749/999, persze monoposto, tehát S. Egy 1098/1198 is jöhet bőven.
Explosión de dos tiempos
-
[lAyCsI]
addikt
-
Gaboman
nagyúr
válasz bajnokpityu #22234 üzenetére
Ha nekem is a Pegaso Strada vagy a XT600X között kellene választanom biztos hogy a Yamahát venném.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz Topiccsendőr #22246 üzenetére
mikor derül ki hogy mész-e szombaton Aprillázni?
-= No way back from Here =-
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest