Aktív témák
-
golyani
őstag
hali
MDS bukókról érdekelne tapasztalat. személy szerint robogón használnám. ezt néztem ki így hirtelen:
akciósan 26990 -
golyani
őstag
már tárgytalan lett időközben.
-
golyani
őstag
volt már vkinek dolga ilyen fékbetéttel:
GoldFren S3ilyet raktam az Aeroxomba és hátul van egy bizonyos pont vagy sebesség amikor visít. elől is volt de akkor bevettem azt a trükköt letörtem a belépőélét egy picit és ezzel jobb lett. hátul ez nem vált be:S
-
golyani
őstag
válasz
szokeherceg #12735 üzenetére
nem tartom valószínűnek ha a 100 és az 50-es henger egymással kompatibilis, mármint blokkilag.
-
golyani
őstag
nahát végülis gold fren S3.-at kaptam bótba 4700-ér párját. tapasztalatok később.
-
golyani
őstag
emberek fékbetétekről meséljen már nekem vki
Aeroxra kéne vmit néznem. Ferodo-t találok webshopokban. de van EBC is meg Gold Fren. meg most szinter vagy nem szinter? sima utcai száguldozásra kéne
.
-
golyani
őstag
megkérdem itt is
.
Fékbetét kell a robeszomba. EBC-n gondolkodám
más ötlet?
-
golyani
őstag
egyik haveromnak meg Yamaha RD80-as bekötési rajza kéne vizes és asszem a homlok csövön lévő cimke szerint 87-88-as.
-
golyani
őstag
már megint...
Egy 35 éves férfi meghalt, amikor összeütközött két motoros hétfő délelőtt a kunmadarasi reptéren. A karambol a kifutópálya egyik felvezető útján történt. A használaton kívüli reptéren országos gyorsulási bajnokság zajlik, a baleset nem a versenypályán történt, így a programokat nem kellett leállítani.
A balesetet egy 18 éves budapesti fiú okozta, aki eddig ismeretlen okból áttért a szemközti oldalra és frontálisan ütközött egy másik motorossal. A másik motoron egy 35 éves sárosdi férfi és egy 28 éves sárosdi nő ült. Az ütközés következtében az egyik motor kigyulladt.
A mentősök a 35 éves férfi életét már nem tudták megmenteni, a 18 éves fiú életveszélyes, a 28 éves nő súlyos sérüléseket szenvedett - közölte a Független Hírügynökséggel Veres Éva, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. -
golyani
őstag
válasz
Topiccsendőr #873 üzenetére
azt tom h nincs mert megvette a BP. de castrol hungária néven fut és forglamaz BP-t Castrolt és Aralt.
viszont furi h az Aral oldala 2005-ös -
golyani
őstag
válasz
Topiccsendőr #867 üzenetére
tuti? mert egyik netes olajboltban láttam még.
kapta megy tippet helyi boltra hátha mákom van -
golyani
őstag
aral olajat lehet még itthon kapni?
-
golyani
őstag
válasz
Topiccsendőr #585 üzenetére
igen gyönyörűséges
-
golyani
őstag
hát figy.
egy DR 70-as vashenger 21 ezer
egy Laser Xpro 35 ezer
egy 17,5-ös karbi 15 ezer
egy Polini SC Eco kit vario az 22 ezer
egy kuplung is 20 körül van.
és vagy totál felújítoda gyári főtengőt vagy cseréled az is egy 20-25 ezer.
abből mondjuk beállíthatod a gyári variot és kuplungot de nem lesz az igazi, illetve lehet hamar fog kopni. teljesítményben egy kb 9 Le és fog menni vagy 100-110 körül.
de 70-es hengernél rövid időn belül meghal az önindítód, mert nem bírja a nagyobb kompressziót. -
golyani
őstag
válasz
Topiccsendőr #546 üzenetére
jóvanna csak van még aki elhiszi.
pl vmelyik nap állok atesco előtt jön egy házapárh ez ugye a rox merhogy uilyet akarnak asszonynak etcetc és h ez 7Le? mondom eztcsak nme a használtmotor.hu-ról szedték, mer mondom az egy nagy kamu olyan 4,5-nek elmegy
[Szerkesztve] -
golyani
őstag
válasz
Flashback #459 üzenetére
nálunk egyikrásnak 125-öse van.
másik srátz megcsináltam A1-et. vacilált h milyen motort vegyen. haver mondta h ''én annyira azér nem vágom a dolgot, ezek a japán gépek jók, max drága alkatrész, de mz-t nehogy vegyél!!!''
mit ad isten a gyerek vett egy 250-est, asszem 140 körül. többet eszik mint a dentebb említet hornet, megy gyerek szerint vagy 130-at de a másik aszonta h 100-ig okés utána eléggé küszködik, így kapásból telószimering+olaj csere volt, akku kellett bele, meg nem tom még mi.
én ennyit tudok hozzászólni. viszont ha sztem egyszer ráköltesz egy nagyobb összeget és rendbe rakod akkor szvsz nem lesz vele baj egy ideig.
mod: sowinál az igazság
[Szerkesztve] -
golyani
őstag
válasz
stargazer #444 üzenetére
hát én nem tudom.
mi megvettük újonnan a aeroxot 7000km alatt semmi nem volt vele. ha ezt használtan teszem ki tudja mit kellett volna ennyi idő alatt cserélni? új motornál az a jó h tuti h nincs szétbarmolva, míg ez használtnál kicsit lutrisabb, mert aki nem ért hozzá azt úgy vágják át, mint nyuszibogyót a palánkon. szvsz
ha technikai paraméter néznénk nálam bennt maradna az SR(mind1 h karbis vagy ditech), az összes fekvő vizes minarelli(aerox, F12/15, etc.), a runnerek meg a Derbi GP1. véleményem szerint ezekből érdemes válogatni, mert sok fut belőle tapasztalat van hozzá, ha kell alkatrész is ömlik dögivel, lehet h GP1-hez nincs annyi, meg drágább sokkal, de az hogy mondjam olyan nagy durranás vagy külön kategória vagy mi. -
golyani
őstag
válasz
stargazer #434 üzenetére
hát ez a PGM-FI rendszer ez már befecskendezős téma. itt max ''chiptuning'' megy.
amúgy mindennek 45 a vége méga roxnak is. ha ebből kiveszik a folytásokat szvsz megy 60-at. ha bele pakolod a variot, a kipuffot meg ha jól látom a gyújtáselektronikát akkor ez kiugrik 75-re.
max annyival csezsi szét h többet fog némileg pörögni de nem hinném h baja lenne.
ára? hát a variátor magában 20 ezer. egy tuning gyújtás is lehet olyan 15 körül a kipufogó meg hát kituggya így látatlanba egy 20-25-öt mondanék.
hopasz találtam rá egy 215 fontos árat. szal jól saccoltam.
[link] -
golyani
őstag
jaja
rotax az ment/megy apriliába sachsba meg kituggya még mibe.
robogónál egy bizonyos évjárítú asszem 2002-2003július-i SR-ekben ugyanaza a minarelli blokk van amivel a Malaguti F12/15 Yamaha Aerox, Benelli nemtomi tán 491.
roxba ez a blokkvan megjelenés óta, annyi változott h kuplung haarng 105-ről 107mm-re hízott meg mikor milyen karbit raktak mellé. -
golyani
őstag
válasz
Topiccsendőr #427 üzenetére
vagy a BW's.
de ő mondta is robis topicba h ő olyat keres amin nincs idom.
[Szerkesztve] -
golyani
őstag
válasz
Stalker-2572 #409 üzenetére
-
golyani
őstag
sehogy. az nem zsíros...
az a majrécsík.
és nem azon csúszott meg hanem mert azon a dőlési szögnél annál a sebességnél már a taknyolás szélén vagy, ha lekoptatod is csúzni fog...
pályán talán le lehet koptatni ott ugyanis jobb az aszfalt tapadása, mint az uccán.
[link]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest