Hirdetés
Aktív témák
-
Boci_83
őstag
-
jasszer
őstag
Engem Kecsó is érdekelne, szerintem tegyük attól függővé a helyszínt hogy kik tudnak eljönni. Optimális esetben 1-2 napon belül kapok májusi munkabeosztást (akkor fogok tudni olyan napokat mondani amikor ráérek), áprilisban már nem lesz motorom úgy érzem, ma adtam le a szervizben.
[ Szerkesztve ]
Apokalipszis? Ezeknek?!
-
jasszer
őstag
válasz TayRol #22806 üzenetére
Sztem akkor legyen az... hogy pár napon belül mindenki dobja be azokat a napokat, amikor várhatóan ráér, vagy amikorra praktikusan ki tud venni szabit. Szvsz legyen hétközben, délután a pályázás, találkozó mint az egri mókán, késő délelőtt, lerongyolunk a pályához, megtömjük a búránkat, veszünk vmi piát aztán irány az aszfalt. Na?
Apokalipszis? Ezeknek?!
-
Mawyx
őstag
válasz Kasza08 #22802 üzenetére
9. Vizsgalappal, vagy a tőlünk kapott vizsgaigazolással lehet-e vezetni?
Nem, mivel közúti jármű csak érvényes vezetői engedéllyel, vagy járművezető igazolvánnyal vezethető.Oldal tetejére
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Integra
titán
válasz TayRol #22799 üzenetére
hát ma nem jött össze
de legalább a bukógombák fent vannak. na most a dolog szépsége az, hogy ha ezek szombaton is fent lettek volna, ha a végzi az eladó a dolgát, akkor, most karc se lenne a blokk oldalán..akik eddig bunkó parasztok voltak az utakon:
a6, 7-es, s80, 3-as... és hogy az ember ne legyen előítéletes.. naja..[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
TayRol
nagyúr
válasz jasszer #22807 üzenetére
ok, en benne vagyok.
elorelathatoan majusban barmelyik nap jo - még.Integra: sebaj, lenyeg, hogy sikerult begombáznod.
nalam ma A3, meg egy Duki SR4-es a Lanchidon, aki a szemevel megolt, mert nem mentem el a kocsik kozott 60-nal, hanem inkabb felrealltam.
az nem tunt fel neki, hogy meretben 2x olyan szeles volt a motorom, mint az o sor2-je...[ Szerkesztve ]
-
cochy
tag
HI! Kecskemét nekem is jó lenne, időt meg szakítok rá. Csak ha lehet, akkor ne hét közepén legyen már. Esetleg hétfő vagy péntek? Ez csak egy javaslat lenne.
@Integra: Nemtudom írtad-e.. a gombákat hol vetted? Kivel rakattad fel? Ha válaszolnál privi vagy ide, megköszönném..
-
Integra
titán
lsl-t vettem, 15e a gomba, 10e a tartókonzol, x-bike, csömöri út 157
yamahaworld-ben rakták fel (2900 ft, fél óra munkadíj), mert ott volt hozzá profi szerszám, így utólag jobb is, hogy nem álltam neki, hiába van nyomaték kulcsom nekem is otthon.
ugyanis az előírt 55nm rengeteg volt a csavaroknak, és így inkább csak 40-nel húzták meg. én könnyen lehet, hogy bele szakítottam volna önhibámon kívül..
szóval az lsl is bassza meg, hogy egyszer szar install rajzot adnak hozzá (vicc), és még az infok is rosszak rajta..[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
válasz Prof01 #22813 üzenetére
én mióta meghallottam, két éve ezen röhögök Eleve innen jegyeztem meg a nevüket
All: figy, szóljatok ki mikor ér rá, én meg reply-olok, hogy tudok-e menni. Szívem szerint mennék. Kecskemét nekem jobb, közelebb van, kevésbé fáradok el mire odaérek.
Még ha Szegedről is megyek 2-2,5 óra mire felérek Kakucsringre. Kecskemét közel 1 órával rövidebb, utoljára 45-50 perc volt Kecskemét-Kakucs úgy hogy húztam neki és még 10 perc mire megtaláltam a leágazást a pálya felé[ Szerkesztve ]
-
.mf
veterán
válasz TayRol #22799 üzenetére
Gyarapodnánk, de még se vizsgám, se motorom, se ruhám hozzá, csak egy befejezésre váró diplomamunkám
Remélem lesz június közepe-végefelé is egy nagy gurulás, és még annál is jobban remélem, hogy ahhoz már én is tudok csatlakozniAz eLeSeL meg hogy nem tűnt fel? én mióta először hallottam, ezen röhögök
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
TayRol
nagyúr
talan mert meg sosem mondtam ki hangosan, csak olvastam ugyebar, es nem tunt fel.
ALI: nekem Szeged-Pest 1,5 ora volt, Kakucs meg meg kozelebb van szegedhez. De nekem Kecso is jo, oda is leerek egy ora alatt. Nekem majus 16 szombat h.ring, azon kivul ok. de ha idoben megdumaljuk, tuti, hogy a legtobbunk raer.
ja, minden diplomara es erettsegire varonak nagy kalappal
-
Topiccsendőr
addikt
válasz Boci_83 #22803 üzenetére
Jah ezt a csókát ismerem. GSXR 1000-se van. A következőt csinálta egy pályanap. Kiült a kis fröccsöntött székébe, nézegette az embereket, hogyan mennek, majd nekem elkezte fikázni az összeset egytől-egyig valami ilyesmi formában:
-A Tuonós gyereknek szólni kellene hogy üljön ki, mert el fog esni. (apa neked is van szád, mennyé' te oda fikázni, a rossebet nem érdekli ki hogyan fog perecelni, csak téged)
-A TL-es srác nagyon kiül és lassan is megy. A tükröket le kellene venni, mert csak megzavar benneteket.
Nem mintha bárki is egy petákot fizetett volna neki, hogy ossza az észt...Aztán haverom odament hozzá, hogy ő azért megy így, mert élménymotorozásra jö, nem pedig köridők lefaragására. Ezután elkezdett egymásnak ellntmondó dolgokat mondani, miszerint akkor szabad kiülni, miután elérte a motor határait, addig nem. Mindegy, egy igazi tahó volt a gyerek, de amikor lejöttek a srácok a pályáról egy szót nem mondott volna nekik, csak tette az agyát az ottlévőknek. Ez engem ne tanítson.
[ Szerkesztve ]
Explosión de dos tiempos
-
-
Boci_83
őstag
-
DigitXT
nagyúr
Ma láttam egy CBR 600-as kollegát elpotyogni a Gellért hegy mellett.
Pontosabban már csak felállni láttam, ill. valamit mintha magyarázott
volna egy taxisnak... Természetesen hagytam, hadd induljon előttem,
én sem teljesen szabályosan jöttem a kis 4T 50-es bérrobogómmal a
villamos sínen kijelölt BKV sávban. Látszólag nem lett baja sem a
mocinak, sem az embernek, nem tudom, hogy feküdhetett el... -
ALI_G
veterán
válasz Topiccsendőr #22824 üzenetére
fúj, ez az a gyerek?! tarkón lövést
-
Integra
titán
válasz Boci_83 #22827 üzenetére
tegnap mikor begombázták a bringát a yamahánál jött egy cbr-es csóka meg hozta a haverját a dukátijáért. na ott aztán volt arc, képzelheted... indiánra nyírt frizurával, nagy szájjal osztotta a szerelőt, bratyizós tesósban, nem hinném, hogy ott rajta kívül bárkinek is bejött ez a viselkedés, rajta kívül még volt ott 3 másik motortulaj, mindegyik szépen normálisan tudott viselkedni, beszélgetni és a szerelők is szívesen mondták mit csinálnak etc.. a dukátija meg úgy csörgött zörgött, hogy vicc, de dukáti volt, gondolom ez már a pór japósok fölé emelte lélekben és stílusban
-
TayRol
nagyúr
-
Integra
titán
válasz TayRol #22832 üzenetére
tegnap, mikor a pesti rakpartot végignyomtam felezőn, feltűnt mögöttem egy nagyrobogós, látom nagyon nyomja, mondom gyere, elengedtem és beálltam mögé, hagy tolja az autókat meg a szembe jövőket, én csak örülök a faltörő kosnak
-
Boci_83
őstag
válasz Integra #22831 üzenetére
Szerintem ugyan ezzel a sráccal találkoztam a Superzoneban valamelyik nap. Gizda gyerek, arc akkora hogy a bukóból ki kellett venni az arcpárnát. A szerviz részlegen szaladgált, amikor az eladókat halottam beszélgetni, amiben azt ecsetelték hogy majd figyeljék amikor beindítják a Dukit. csörög-csattog. Ez az ország leghangosabb Ducati-ja. És valóban jó szar hangja volt. Az arc szervízről szervizre hordja a gépet...? xD
-
ALI_G
veterán
válasz TayRol #22832 üzenetére
Fú hát aki tudja kerülje Békéscsabát 47, 46 rettenet arra felé, de Szeged - Békéscsaba rendben van, lehet haladni, most lesz kész négy sávos Szeged - Hódmezővásárhely között, Orosházán van elkerülő, lehet hasítani 45-ös szintén úgy tudom elég korrekt, néhol van csak rosszabb útszakasza. Preda jött arra utoljára Szegedre. 5-ös út is járható, Kakucsig arra mentem, csak hát nem 130-as átlagra tervezték mint az autópályát. 44-es Békéscsaba - Kecskemét lemérve bár lassan azt is szétnyomják fullosra, de még így is korrektnek mondanám a Békés megyei viszonyokhoz.
Békéscsabán elkerülő szintén korrekt (még), Gyula felé is jó a 4 sávos, ráadásul ott már 110 a megengedett. -
TayRol
nagyúr
válasz Integra #22833 üzenetére
en mar reggel voltam igy Lanchidon, GSR-es tolta elottem, az Alagut meg mar szabad volt.
de minden nap szembesulok vele, hogy meg nagyon kezdo vagyok a forgalomban (sajnos).
ALI: en csak kocsival jartam arra, de motorral nem szeretnek.
mod: Integra: `...furcsán állt volna az egyik szeme...`
[ Szerkesztve ]
-
Boci_83
őstag
válasz Integra #22837 üzenetére
Én a szemét nem néztem... Nem sárga cuccban volt, farmer nadrág meg valami piros dzseki. Akkor lehet nem ugyan az a csóka, de akkor ezek mind arcosak!
Nah lassan szedem össze magam, készülődök a HRingre. Jó lenne nem megborítani a vasat. Valószínűleg ha csúszás lesz vagy valami gebasz, akkor az én pályafutásom ma ér véget.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz Boci_83 #22839 üzenetére
magas srác volt, amolyan oroszlán szonjásan kancsalnak tűnt
ja és a szerelő mondta, hogy ő még egyszer ahhoz a motorhoz nem nyúl hozzá.
valamit okoskodott a csávó, erre kikelt magából, hogy ez egy yamaha szervíz és nem valami más. valszeg már unta a gyerek észosztását, valami alkatrészgond volt....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
dabadab
titán
válasz Topiccsendőr #22825 üzenetére
Blackadder: "Baldrick, have you no idea what irony is?"
Baldrick: "Yes, it's like goldy and bronzy only it's made out of iron."DRM is theft
-
Integra
titán
válasz Topiccsendőr #22848 üzenetére
az addig rendben van, de szerintem ez a motor egy hulladék volt már, ahogy a tulaja is egy lelakott fószer benyomását keltette. tőle motort egész biztosan nem vennék a büdös életben
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest