Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
Benzin szerintetek mennyi ideig áll el műanyag flakonban?
-
Kevo
tag
válasz Gaboman #16799 üzenetére
Nekem is a bisztróba mondták hogy most akkor megijedjenek mert rablótámadás lesz - Erről jut eszembe: az idényzáró motorozás alkalmával tértünk be egy kis falucska bisztrójába. A bejárat kb 185 cm magas volt és elég keskeny, na már most én 190cm magas vagyok és elég széles vállú. Mikor lehajtott fejjel, kitöltve a teljes ajtót teljes harcidíszben beléptünk a levegő is megfagyott, csak nézett riadtan mindenki, mint a slag Mikor illedelmesen köszöntünk és kértünk egy kávét tisztán látszott az arcokon a megkönnyebbülés
NFree: üt, mint KoKó, mi?
ALI_G: szeintem hónapokig simán eláll.
[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
na de pontosabban? Fém hordóban tudom, hogy nem igazán, mert marja és a sok kis fém részecske megenné a blokkot belülről
Azt akarom kiszámolni, hogy megérné-e venni jelenlegi áron 200 liter benzint, hogy jövő évben nyárig ne kelljen vegyek, feltehetőleg sokkal drágábban.
bár venni kellene műanyag flakont is.[ Szerkesztve ]
-
Kevo
tag
Ezen én is gondolkoztam Leinfózom egy kutas ismerősömtől a héten.
Sajnos most mennem kell, további kellemes szombat estét az uraknak
u.i.: amúgy alapban is fém hordóban tárolják, de amit mondál az komolyan elgondolkodtatott Erre ezidáig nem is gondoltam, ezt is megkérdem majd egy hozzértőtől.
[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
hát csak közel fél évről van szó. 200 liter az kitartana nekem júniusig biztos. kb 3300 km-t tudok megtenni belőle. Ez nekem egy fél szezon.
de javítanám, mert ugye csak otthon tudok belőle tankolni, így ez kitartana augusztusig, mert jórészét nem tudnám otthon tankolni.Fél év után szerintem a benzinből kicsapódhatnak a kompresszió meg kopáscsökkentő anyagok, meg a sok cucc amiről fogalmam sincs
[ Szerkesztve ]
-
zsoltee10
addikt
nem a cbf gyári dobot berhelték szét, hanem gixxeré a dob.
mondjuk ilyen házi készítésű dobot én se tennék fel, azért a kipuff készítés nem ilyen egyszerű történet, hogy megtömöm gyapottal, miután jól kibeleztem. de lelkük rajta.más: nézegettem VFR-eket, és baromi olcsón mennek ahhoz képest, hogy mennyiért mennek újonnan. pl EZ, ha kicsit lehetne alkudni belőle, akkor egész jó vétel lenne. a doboz szett vonzó, meg sportdob (a legtöbb vfr-t gyári dobbal kínálják), a km nem vészes, de vajon a láncszettet kicserélték már? nem nagyon megy el a lánc 25ekm-nél többet egy vfr-en gondolom.
-
-
veterán
-
NFree
addikt
Próbálok, de hát valahogy nehezemre esik
Hiába van már mögöttem egy pár év azt hittem , hogy megkomolyodtam de nem így történt, mihelyst a nyeregbe vook ujra 17 nek érzem magam, s jön a sötét függöny.
Ez okból jövőre, minden félekkép pálya, ha lehet minnél töbször, a közút már sajna abszolút nem biztonságos, még egy robogós számára sem nem tudom honnan szaladt össze ennyi idióta
Hátha talizunk akkor jövőre valameik pályán.vga
-
gupe
újonc
Sziasztok!
A www.gpmotogp.hu weboldal szerkesztője vagyok, amelyről a Mana X is bekerült a fórumra. Köszi Nektek! Látogassátok az oldalt, mi pedig próbáljuk minél érdekesebb tartalommal feltölteni és kiásni a sóderágy titkait. Szívesen várjuk az ötleteiket és persze a kritikákat.
Üdvözlettel:Guld Péter
-
BlazR
tag
válasz zsoltee10 #16816 üzenetére
A kipuff dobokat magyarhon gyártói se mérés alapján csináják, úgy gondolom azzal hogy a végcső keresztmetszete, a összelillesztés kezdő keresztmetszete nem változott, és a hosszúság is alig pár centit, azzal nem tettünk rosszat a motornak, figyelembe véve azt, hogy a leömlőcsövekhez egyáltalán nem nyúltunk. A dobban lévő csövet persze perforált lemezből készítettük. Kétütemű motornál persze más a helyet ott nem lehet így kipufogót csinálni, ott mérések, komoly mérések, és nagyon pontos szerkesztés kell.
Persze a kipuff teljesítményszintjét illetve hatékonyságát, vagy esetleges kopás növekedést alátámasztani méréssel nemtudom, pusztán érdekel a téma, és ezek alapján lehető legnagyobb odafigyeléssel készítettük el a kipufogó dobot.
Nemtudom mennyire hallatszik a videón a hangja de azért megmutatom ez nyár végén készült:
VideóE
-
BlazR
tag
Egy kis érdekesség:
A suzuki is gyártott wankel motoros motorkerékpárt:
SUZUKI RE5
Suzuki RE5 alapjáratE
-
zsoltee10
addikt
-
TayRol
nagyúr
Hu sracok, a hetvegen nem volt netem, s latom mennyi hsz-t termeltetek!
Udv. az ujaknak a forumon, a sarga suzin a bodis dob szigoruan nez ki
Nekem a hetvegen jott meg az uj bukom, dobok rola par kepet:
p.s.: sorry a minosegert
p.s2: latom nem is bodis csak a szin es a forma megtevesztett
[ Szerkesztve ]
-
NFree
addikt
válasz [lAyCsI] #16831 üzenetére
Hát igen, K5-ös a kicsike használtan vettem újra sajna nem telik, és bánt is nagyon mert ugye van már rajta pár karc és állandóan felkúrom magam ,hogy lehet így nem vigyázni valamire , na de mind1, most van benne 14000km ebből 2000t tettem én bele, pont tegnap téliesítettem, viszont már rettegek a tavasztól, mert kell rá 2db gumi, első fékbetétek, meg venni akarok egy komplett bőr rucit, úgyhogy kezdhetem felfújni magam , mert nem 2ft lessz, ráadásul ittvan ez a kurv@ pc, erre is rá kénne dobjak egy kis lóvét.
Nos, ha valaki netán tudja honnan tudnék gyári fékbetéteket rendelni a mocihoz olcsón, kérem jelezze mert próbáltam keresni a neten, de valószinű idióta vagyok, vagy nem elég türelmes, de nem találtam.
vga
-
bajnokpityu
félisten
-
jasszer
őstag
válasz feca81 #16837 üzenetére
Ma én is mocival jöttem melózni. Süt a nap, tiszta az út, végre a visszapillantók között is lehetett haladni óvatosan, csak majdnem kiütött egy transporter... épp a felezővonalon haladtam, neki meg szüksége volt a belső sávra is mikor átsorolt a külsőből a középsőbe, a nyélgázból ítélve valószínűleg törleszteni akart, mert az előző lámpánál elmentem mellette.
[ Szerkesztve ]
Apokalipszis? Ezeknek?!
-
feca81
aktív tag
válasz jasszer #16838 üzenetére
szegeden ugy vettem eszre,egyre jobban figyelnek a motorosokra.komolyan,alig alkarnak leszoritani,elore engednek,mutatjak,h rantsam oda,had halljak a hangjat.es ne mkisgyerekek,hanem pl multkor egy buszsofor.
alltam a pirosnal,elorefurakodtam.mogottem a buszos krutol.leszartam.de csak kurtol.hatrafordultam mi baja.erre latom a jellegzetes csuklomozdualtot.rarantottam neki,es megkoszonteMa nem lehet vége a világnak, mert Ausztráliában már holnap van.
-
jasszer
őstag
válasz feca81 #16844 üzenetére
Alapvetően Pesten is figyelmesebbek, a Hungárián sokszor kell köszöngetnem, ma pl. egy kamionos húzódott le kicsit, találkozott a tekintetünk a visszapillantójában.
A GS-től nem nagyon szoktak gázcibálást kérni, de nem is bánom, jobban szeretem hogy kocamotornak nézik, ha úgy adódik legalább vidámabban alázok.
Apokalipszis? Ezeknek?!
-
TayRol
nagyúr
válasz feca81 #16844 üzenetére
Egyebkent nekem iden nyaron itt Pesten is voltak jo tapasztalataim, sot, tobb volt, mint rossz. Rengetegszer mentem kocsisorok kozott, s mintha varazsszo lett volna, kettenyilt a sor, hogy kozepen jobban elferjek. Pedig `csak` egy 650-es Bandit default kipufogoval.
Lajcsi: igen, valamit majd szeretnek rakatni ra, de most gondolkozom rajta, hogy a nyarra feher marad, elegge bejon ez a szin.
mod:
jasszer:[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Tanácsotokat szeretném kérni; Sisakba/ra építhető Bluetooth beszélőkét szeretnék vásárolni.
A lényeg h 2 szett legyen benne-azaz az utassal tudjak kommunikálni.
Milyen típust ajánlotok?
Én konkrétan a Scala Rider Team Set nevű headset-et néztem. Ebben a shopban találtam meg legolcsóbban,máshol bőven 50k környéke..
Köszönöm a segítségeteket!
Üdv.M"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest