Hirdetés
Aktív témák
-
feca81
aktív tag
válasz bajnokpityu #11400 üzenetére
konkretan nem rolad volt szo,csak ott buktam amr ki magambol,sry.
persze,h tank,hisz majd 3x akkora.
apropo tank, haverom vett egy 750-es zx7R-t. amcsi valtozatot.eletemben nem lattam ekkora dogot.nagyobb,mint egy ezres.az amcsiknal a meret a lenyeg,tuti.ja es en fix,h nem motoroznalak korbe,en meg nagyon kezdo vagyok iylen teren.multkor egy robogo is gondot okozott,alig birtam utolerni.igaz 125-os 2T sr robogo volt...
Ma nem lehet vége a világnak, mert Ausztráliában már holnap van.
-
bajnokpityu
félisten
-
zsoltee10
addikt
A hátsót kilátszott a szövet, mire a gumishoz értem.
Az elsőn meg hát, eléggé slick volt szegény.Na, akkor egy kis tapasztalat a Dunlop Roadsmart gummáról.
A hátsót már nyúzom 4500km óta, kopás nem igen látszik, a két személyes autópályás használat ellenére se mutat hajlandóságot kockásodásra (úgy, hogy a keréknyomást se növelem, szabvány értéken van). Oldalirányú tapadását eddig nem tudtam kipróbálni, mert a gyári első gumim már nagyon odavolt, ma viszont felkerült előre is a roadsmart.
Kegyetlen jó ez a páros, hihetetlenül nagyot fog kanyarban, eddig sosem tapasztalt kanyarsebességet sikerült elérnem velük. Hajszálpontosan irányítható a vas, egyenesfutás tökéletes, és a puha rugók ellenére a kanyarstabilitása is kiváló lett.A majrécsíkom gyakorlatilag eltűnt (hátul persze), sőt itt-ott belekapott az aszfalt a gumi szélébe is, leért a csizmám orrán a koptató.
-
ALI_G
veterán
Milyen hosszú lehet a maximális olajcsere intervallum?
Jürgen Stoffregen, BMW : 10000 km max 12 hónapEzek szerint le kellett volna cseréljem tavasszal pedig mondta más is
egyébként az gondolom jobban néz ki a szerviz könyvben, ha minden évben van olaj csere.
na most már csak kb. 1000 km kell az előírt olajcseréhez, majd elmegyek 500 km-rel talán hamarabb. Egyenlőre túrára idén nem vittem a babát.wooow:
Milyen magas lehet az olajhőmérséklet anélkül, hogy a motor sérülne?
Andreas Philipp, Shell : Az általában a karterban mért olajhőmérsékletek nem mérvadóak. A legmagasabb olajhőmérséklet az 1. gyűrűnél alakul ki, és elérheti a 350 °C-t. Hogy mikor sérül a motor az nagyon különböző. Egyes típusok elviselik a 160°C karterban mért hőmérsékletet is, másoknak már a 125°C is erősen problémás lehet.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Én 4-4.500anként cserélem a 400asban. Egyrészt miért ne, másrészt meg visítva-fetrengve röhögök, amikor azt nyomják az orrom alá, hogy az új 1000RRben is 12ezrenként kell olajat cserélni. rotfl rotfl rotfl
Asszem jövő héten én is cserézek egyet.
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
feca81
aktív tag
válasz Tothgera30 #11404 üzenetére
nem ertelek,miert vagtam volna ele?akkor hogy beszelgettem volna vele? ne mrosszindulatbol nevetett.csak latta rajtam a meglepodest,h ilyen kis vacak tud meglepetest okozni. egy kovetkeztetest azert sikerult levonnom. ha robogot veszek,az aprilia sr 125 a nyero
Ma nem lehet vége a világnak, mert Ausztráliában már holnap van.
-
ALI_G
veterán
Egy fiatal motorszerelő épp egy harley-nak szedi le a hengerfejét, amikor belép egy nagyon híres szív-sebész.
A kissé bátortalan szerelő odahívja az orvost és megkérdezi:
-Doki, hogy-hogy maga milliókat keres, én meg szinte semmit?! Lényegében én is felnyitom a szívet, kiszedem a billentyűket és mikor összerakom, jobb lesz mint újkorában.Doki odasúgja halkan:
-próbálja meg mindezt járó motornál. -
bajnokpityu
félisten
-
[lAyCsI]
addikt
e hét végén sem lesz semmi?
[ Szerkesztve ]
-= No way back from Here =-
-
ALI_G
veterán
válasz Topiccsendőr #11424 üzenetére
nem te mondod mindig, hogy ilyen helyre nem jössz?
ezen az időképes képen nektek is máshol jelenik meg mindig a "banner" felirat? akárhányszor frissítem, mindig mást takar.
Egyébként én úgy szoktam, hogy lementem az aktuális képet, majd feltöltöm valahovaaz időjárásra visszatérve, ezek az előrejelzések elég megbízhatatlanok pár hete. Múlt héten is esőt mondott csütörtöktől-szerdáig (ma), ehhez képest csak pénteken esett egész nap, többi nap itt-ott 10 perceket.
[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
válasz Topiccsendőr #11428 üzenetére
elnéztem, úgy olvastam kunmadaras.
bocs, 1kor vizsgázok és már kifolyt az agyam a fülemenkakucsra megyek én is, amint elszakadok szegedről.
[ Szerkesztve ]
-
Stalker-2572
veterán
válasz Stalker-2572 #11413 üzenetére
Lehullik a lepel: EXC 250 2t ('99) áááá imádnivaló 30kg-al könnyebb a DRZ-nél, sokkal kezesebb. Erős is, jön fel kerékre ahogy kell.....
Egyelőre még szerelgetem, aztán majdcsak lesz kép isAll Black...
-
Topiccsendőr
addikt
-
[lAyCsI]
addikt
válasz Topiccsendőr #11426 üzenetére
pénteken nézzünk rá a diagramra, oszt eldöntjük,,,
lehetne már valami mert még ki sem próbáltam az új bukkerem-= No way back from Here =-
-
[lAyCsI]
addikt
-
ALI_G
veterán
meglett múlt hét pénteki, meg a mai vizsgám is (beton 2-es ), úgyhogy lehet mehetünk kakucsra hétvégén.
-
Gaboman
nagyúr
Eladó a mocim!
Yamaha MT-03 2006.03as évjárat 2010.03-ig műszakis,3200km van benne,3.5L átlagfogyasztása van.
Ez egy gyárilag extrás változat(kartervédő,hátsó ülés spoiler,oldal spoilerek,kézvédő,).
Szalon állapotú gép,kiállítási gép volt én azért vettem.
Ez egy nyomatékmotor,660cm 1hengeres blokkal,3000-től nagyon szépen egyenletesen húz,pörgetni nem kell egy kicsit sem,persze ha valakinek az tetszik akkor azt is lehet.
Az ár irányár 1500000Ft.[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
törölt tag
hella,
elso tapasztalatok Tuzioil-rol szoval eddig jo. megvan megint az a filing, ami kell rendes olajcserekor, a szebb hang, simabb jaras. (a leszedett valvoline 20w50 eleg sotet volt, de saccometerrel merve (ujjak kozott dorzsolgetve ) meg volt viszkozitasa rendesen, cseppet sem volt vizszeru). ettol az olajtol azt varom h kell majd utantoltogetni, de semmi esetre nem eg meg mondjuk horvaciaban ezer fokban, mint a 10w40-es valvoline.
fekbetet: miutan kell benyara a penz (tulora ) ezert ferodo platinum lett. eddig nem szeretem. betetcsere utan sokkal magasabban fog a fek (ez rendben), de sokkal kevesbe (egyelore ez is rendben, majd csak bekopik). remelem jelentkezik majd ertelmes fekhatas, mert egyelore siralmas. ha lesz idom, beszerzek egy nissin-t es a kovetkezo cserenel mar azzal megyek.
-
Gaboman
nagyúr
válasz Froclee #11440 üzenetére
Hello!
Igen egy Husqvarna SM610-et szeretnék helyette.
Nagyon sok jót hallottam az SM-ről,főleg a 2006-tól gyártott vasakról.
Akivel eddig beszéltem és volt szerencsélye ilyen géphez mind azt mondják hogy közutra a legalkalmasabb Supermoto.
Nekem pedig mindennapi használatra kellene,nem pályázni szeretnék vele hanem túrázgatni.
Ami most megfogott nagyon az a 2008-as új széria.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
törölt tag
válasz Topiccsendőr #11446 üzenetére
na. szervezkedjetek csak, en nem igerek semmit
-
veterán
válasz #25954560 #11442 üzenetére
Valvoline-ról annyit, hogy egyszer raktam bele a 400-asba, majd Veszprém fele 10ezer környékén elment az olajnyomás. Annyira felhígult, hogy a szivattyú nem bírta felvenni a teknőből.
Soha többet olyat.
Ezt az olajat nem nagyon fogod utántölteni, mert ha nekem nem eszi 13-14ezren, akkor a tied sem fogja enni 7-8-9ezren. Szerintem.どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
Gaboman
nagyúr
válasz [lAyCsI] #11445 üzenetére
Milyen géped is van,volt már szerencséd ilyenhez?
Ha igen akkor tudtatnád hogy még véletlen sem szervízigényes!
5000km-ként olajcsere és 40000km-ig a blokkhoz hozzá sem kell nyúlni.
Túrázni meg bőven jó úgy 300km-ig.[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
Aktív témák
Hirdetés
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest