Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
He-Nike
aktív tag
válasz
_cirmos_
üzenetére
Hát ha ugyanaz a szoft található abban a tellóban is ami a v3 ban is akkor nem épp a legtutibb a lejáccója, ugyanis ezek a tellók nem igazán erre vannak kitalálva...
egy két ellenérv: nem mutatja hány percnél jár épp a zene ha vége a számnak kezdi elölről nem pedig a következőt jácca, nincs neki beépített hangszínszabályzója (mély magas) nem szól valami szépen...ja és ami a lényeg állandó zenehallgatás mellett max 5-6 órát bír ki aztán már mehet is a töltőre...nembeszélve arról hogynemjácca le a vbr-t... ezek a tapasztalatok inkább az e398-as múltamból vannak, de hidd el ugyanez a szoft van a v3-on is (talán kicsit gyorsabb) nemhiszem hogy olyan nagyot újított volna a motorola a v3i-ben...
Nem lebeszélni akarlak mert nekem is nagyon teccik az a telló csak annyival nem jobb amennyivel többel elkérnek érte, mint a sima v3-ért... de ez csak egy vélemény
A következőt javaslom: 1. vársz míg egy kicsit míg lemegy az ára...
2. veszel egy sima v3-at és egy hordozható mp3 lejáccót (legrosszabb esetben is kibír egy hetet egy sima mini cerka ellemmel,és van EQ)
Énis ezt tettem Fényképezőm meg van...ennyi.
Az az 1 mpx-es kamera ami belevan építve szerintem sosem lesz olyan jó mint egy bármelyik alap digit fényképezőben...
A döntés a tied!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- ASUS RTX 5060Ti DUAL OC 8GB GDDR7 DLSS4 új, 3év garis eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest