Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
paleee
csendes tag
Sziasztok! UPC optikával kapcsolatban lenne egy kérdésem: valakitől hallottam (szerelőtől, itt a fórumon, nem emlékszem sajnos), hogy miután az optika átalakításra kerül coaxra, a coaxon bármilyen TV előfizetés nélkül, csak net előfizetéssel bejön néhány ingyenes csatorna. Létezik ilyen? (És nem arra gondolok, hogy a coax összeszedi a MindigTV jeleit
)
-
Indian74
senior tag
Na új hír,nàlunk Tàpiósàgon köti be a dobozokat,és a szerelö mondta hogy Magyar Telekom jönn hozzànk,ezekszerint màr 99% hogy ök lesznek itt nàlunk.
-
Mano66
senior tag
Bye bye UPC.
-
Indian74
senior tag
válasz
radio100jozs #12842 üzenetére
Bocs így igaz telekom,és kösz a válaszod.
Na így szerettem volna leírni.
Ja de remélem nem HFT network fogja árulni a szolgáltatását mert akkor az egy nagy kalap...na az,drága és kevés pl a net (mihez képest) -
keni761
újonc
Sziasztok.Gyál melyik részén van upc optika?
-
Indian74
senior tag
Sziasztok.
Nagykátai járás Pest megyéhez tartozó tud valaki valamit?
Mikor lesz kész,mert láttam hogy dolgoznak szerelők,(kábeleket húztak,oszlopokra,Tápióságon)és őket kérdeztem,és azt mondták a T-Mobil fog jönni erre a területre.
Mert azt az információt is hallottam hogy HFC Network szolgáltató nyerte meg. -
Christian79
tag
válasz
radio100jozs #12839 üzenetére
Szia! Már helyreállt, központi probléma volt, ami Gyált és Alsónémedit érintette! Tegnap este 9-től ma délelőttig volt szolgáltatáskiesés. Egyáltalán nem jött "fény" az optikán.
-
radio100jozs
őstag
válasz
Christian79 #12838 üzenetére
Internet, telefon meg működik? Mert ugye egy optikai szálon jön minden, így ha az jó, akkor vagy a nod a hibás, vagy a központban nem adják be a TV jelet az optikára.
-
Christian79
tag
Sziasztok! UPC optikával minden rendben Alsónémedin? A tv egyik pillanatról a másikra csődöt mondott...
-
Mano66
senior tag
Hernádon elindultak a szerződés kötések.Még csak az üzlet kötőknél.Speciális 2 besorolású csoportba tartozunk.Speciális 1 besorolást Dabas, Újhartyán , Kakucs , Inárcs kapott itt a környékről.
-
AnonymusX
őstag
válasz
Indian74 #12832 üzenetére
Gondolom az ügyfelek átcsábítása a cél, így szerintem a UPC területen bevett Speciális 2-es ajánlatok biztos elérhetők lesznek (esetleg még jobbak).
A Telekom fórum téma összefoglalójában van egy táblázat a Speciális árakról. Ott meg tudod nézni, hogy körülbelül mire számíthatsz.
Valamint az esetedben a Magenta 1 miatt még valamivel kevesebb összegek is kijöhetnek, hisz Magenta 1-ben 30% a kedvezmény mértéke.
-
Indian74
senior tag
válasz
jeanpiere #12826 üzenetére
Ja ja az lesz én is érdeklődtem,és nekem pedig azt mondták a szerelők (lehet másik brigád mert többen is vannak) kb 3 hét alatt behúzzák az összes utcát,és utána pedig kb 2-3 hónap az indulási idő,addigra lesz valami.
Remélem lesz tényleg valami ebből mert én nekem van t-mobil elöfizetésem,így össze tudnám hozni egy kis magenta csomagba,csak ez mennyibe fog kerülni náluk? -
TCr
veterán
válasz
radio100jozs #12829 üzenetére
Remek. Köszi!
-
radio100jozs
őstag
Kormány határozat volt, hogy 2018 októberig minden háztartásba elérhető lesz legalább 30 Mbps tempójú internet, mert az EU ezt 2020-ig határozta el céldátumnak, de mi ennél jobbak vagyunk. Aztán mint kiderül még sem vagyunk annyira jobbak, illetve most kimentik, hogy a 4G mobilhálózattal ez már teljesítve van ott is, ahol nincs csak ADSL, de van mobil.
-
asdf_
veterán
válasz
jeanpiere #12826 üzenetére
NMHH engedelyezesi eljaras szerintem a keszreszereles utan indulhat, tippre 30-60 nap szorakozas a papirmunka, nagy osszegeket mernek tenni ra, hogy iden abbol nem lesz mar semmi. NMHH engedely nelkul meg nem fogjak atadni, mert a UPC trukkozott ezzel, aztan tavaly csilingelt is a kassza erte.
-
jeanpiere
csendes tag
Sziasztok!
Tápióságon húzzák a villanyoszlopokra az optikát, beszéltem a szerelőkkel azt mondták Telekom lesz, de indulási időt nem tudnak. Reméljük idén lesz belőle valami... -
Mano66
senior tag
Fél hivatalos Hernádról. Okt.15.-től indul.Ekkorra kértek engedélyt a hivataltól helyfoglalásra a közterületekre.Ott lehet majd helyben szerződést kötni.
-
-
bigdady
nagyúr
válasz
rosszcsont88 #12814 üzenetére
De legalább belepörgethetek nem?
-
bigdady
nagyúr
Bár most úgy látom Inárcs és Újhartyánon is lehet már új upc-t rendelni netet is meg tv-t is. Ezek szerint átadták végre.
Net min 300as van és 4000 Ft. Telekomnál 3600 a 150-es ami nekem elég is. -
imibogyo
veterán
válasz
Mano66 #12805 üzenetére
Itt Örkényen a hálózat kiépítését (átadását) követően bő 1-1,5 hónappal jöttek az üzletkötők és onnantól volt pár hét (talán egy hónap, nem emlékszem) a tényleges bekötés.
MÁS:
Tegnapelőtt újra megkerestek üzletkötők, hogy ha szeretném ingyenesen bővíthetem az 1000/200-at, 1000/1000-re... Na mondom ez hülyeség, de próbáljuk meg. Ki is derült, hogy ez nem ingyenes (milyen meglepő...), de végül addig-addig mókolt a telefonos hölgy a csomagommal (ügyes volt), hogy amennyit drágult az otthoni előfizetésem, annyival olcsóbb lett a mobilom, sőt összességében még pár száz forinttal kevesebbet is kell majd fizetnem, miközben a netem 1000/1000 lett, a mobilnetem 250 MB-ról 2 GB-ra nőtt,hálózaton belül most már ingyen beszélek és SMS-ezem és még a vezetékes telefonnál anno elmaradt 3 hónapos kedvezményt is megkaptam.
(#12810) bigdady:
Az első kettőre nem tudok mit mondani, de a több TV-hez több beltéri kell. Ezt az üzletkötés, vagy az online rendelés közben kell beállítani, hogy mondjuk 2 TV-d lesz. Nekem az üzletkötőnél kellett volna kérni, de végül csak egy beltérit kértem (és már azt is megbántam, szintén a sok reklám miatt). -
bigdady
nagyúr
Kezd elegem lenni a sok reklámból és hogy nem lehet megnézni semmilyen filmet tvben 10 percenkénti reklámok miatt.
1. Telekom Ip tv t ha rendelek abban van ilyen archív visszanézhető adás 3 napig az hogy megy? Elindítom fél óra késéssel a filmet és lemegy egyben?
2. UPC tovabbra sincs új Újhartyánon csak a koax és gondolkozom emiatt le is cserélem a fenti miatt. UPC box sem tudja ugye? (Most mediacard van)
3. Másik kérdésem hogy a telekomnál a több készülék hogy megy, mert online nem látok ilyen plusz tv rendelés opciót? Kösz -
bigdady
nagyúr
Na Telekom tegnap megrendelve Inárcson 150es net telefonnal 3600ft, hétfőn kötik is be
-
Mano66
senior tag
Tud valaki valamit Hernádról? A Telekom hálózat kész, talán már át is adták. De semmi hír mikor kezdik a bekötéseket.
-
BBéci
legenda
válasz
cskamacska #12802 üzenetére
"Telekommal épp volt csecserészésem"
Ügyfélszolgálatos csajt csecserészted? Hol? megyek én is! -
válasz
cskamacska #12800 üzenetére
Az már régen volt, szerintem tavaly október óta (ekkor voltak törvényi változások) bárki vállalhat újra hűséget, de kérdezz rá a DIGI topikban.
-
cskamacska
addikt
válasz
AnonymusX #12801 üzenetére
Sajnos másodszorra már nem tudom a távozásom lehetőségével halálosan megfenyegetni őket. Esetleg azzal hogy visszamegyek.
Telekommal épp volt csecserészésem, na ott csak a Flip-et erőltették, de azt nagyon. A Telekom. Még jó hogy külön vannak.
De mégis mennyit lehetne a 15000-ből faragni hogy 6000 legyen belőle? Végül is jogos, hogy csak a digi-gyilkos csomagjukat akarják terjeszteni tűzzel-vassal.De például volt az MTT/UPC-nek olyan szolgáltatása, hogy ADSL előfizetés mellett ingyen lehetett 56k analóg modemes, betárcsázós kapcsolaton retrómetrózni. Én csak egy kutyarágta elveszejtett ÁSZF papír lábjegyzetében pillantottam meg, de elvileg ez működött. Működhet még ez?
Hirtelen perverz borzongás rázott meg, hogy egy 700 forintos csomag erejéig újból a zúpécé fiatalos és lendületes felhasználóinak százai közé tartozhatnék a Fujitsu-Siemens Celvin egybegépem segítségével.
A dugaljuk még a falon van, a gépbe csak egy telefon kábel kéne meg a belépési adatok. Persze ha az ő oldalukról már minden régi vasat kilőttek, vagy a szolgáltatást újra perc alapon számolnák a teljes beleélés kedvéért, akkor fölöslegesen. -
AnonymusX
őstag
válasz
cskamacska #12800 üzenetére
UPC ügyfélszolgálat esetén a lemondás menüpont ajánlott
Hirtelen lesznek kedvezmények. Személyes tapasztalat. Még kizárólag UPC területen is megadják a jóval jobb árakat.
Telekomnál a weblap meg azért nem jó, mert annyit módosítják, hogy több Digis területre is már drágább árat mutat. A telefonos ügyfélszolgálat pedig pontosabb infót tud adni, mint a honlap, mindenféle asztalveregetés nélkül
Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest