Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algol
senior tag
válasz
Yodafon
üzenetére
Itt ez a Noctua NF-A14 ULN 14 cm-es ventilátor. Ez alapból 800 RPM-en pörög - 11,9 dBA zajjal, ha felteszed a mellékelt adaptert, akkor 650 RPM-en a zaja csak 9,1 dBA. Első esetben 79,8 m³/h, utóbb még mindig 66,4 m³/h levegőt szállít, azaz egy óra alatt kicseréli egy átlagos magasságú, 20 négyzetméter alapterületű szoba összes levegőjét.
A 10 dB zajszint pedig az emberi lélegzet zaja 3 m távolságról.Miért kell akkor ennél alacsonyabb fordulatszám? Egyáltalán látszik a beépített ventilátor? Ha a látványra hajtasz, akkor tegyél valamilyen LED-fényjátékos ventit a gépbe.
-
Algol
senior tag
válasz
Yodafon
üzenetére
Ahogy tornas írta ilyen fordulatszámon a stabil működést - értsd ezalatt, hogy nem áll le a ventilátor magától közben -, csak PWM-es ventilátorral, vagy visszacsatolást tartalmazó, a venti fordulatszámát figyelő vezérléssel lehet elérni. A nagyobb méretű ventilátor több levegőt tud szállítani, azonos fordulatszám mellett.
-
tornas
őstag
válasz
Yodafon
üzenetére
Alulfesszel semmiképen...

Talán PWM-es ventinél megfelelő PWM vezérléssel (akár alaplapi, akár egy külső PWM-es ventiszabályzóval). De ez venti és PWM vezérlésfüggő is lehet.
De szerintem egy venti ilyen fordulattal semmit sem ér hűtés szempontjából. Ugyanott lennél, mintha passzívan hűtenél.
-
válasz
Yodafon
üzenetére
Leginkább használtan, valaminek a bontásából pl, újonnan nem tudom hol találnál.
Mindenesetre, ha lesz is, akkor sem biztos, hogy esztétikusan meg lehet csinálni, és ha a kész megoldásokat jobban szereted, akkor szerintem inkább válassz a korábban linkelt nyomógombokból. Szerintem azok szépek, és nem olyan nagyon "izomból benyomósak". Legalább is én nem járok kondizni, és mégis kényelmesen benyomok egy olyan gombot, akár napi többször is

-
Algol
senior tag
válasz
Yodafon
üzenetére
Nem értem, amit linkeltél (#15925)-ben, a 2-ik és a 3-ik sem kisebbek.
Azok is, meg amit mutattam is, 16 mm átmérőjű lyukba szerelhetők, előlapjuk 18x18 mm.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Projektor topic
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Diablo IV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövedelem
- Óra topik
- További aktív témák...
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi