Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
válasz
mr_ricsi
üzenetére
Nézd ha tehetnék vmit már rég csináltam volna valamit. Anyukámat is rázta meg az áram, meg tesómat is..
Egyébként én nem a te életedet féltem -hiszen te csak azt kapod, amit magadnak összehoztál-
Ezt nem igazán értem, mivel én semmit nem hoztam össze
.
Anyukámnak is mondtam már h ez így nem lesz jó, mert rohadt veszélyes....mondta h tudja és majd szólunk egy villanyszerelőnek.
Mivel annyira nem tartjuk a kapcsolatot rokonokkal ezért szerencsére nem járnak ide, csak anyukám felől a nagyszülők és a testvére és kifújt. Ők meg tudják h nem szabad nyúlkálni a gép fémes részeihez. Illetve ha jön barát vagy valaki annak meg előre mondom h vigyázz mert ráz a pc vagyis kicsi az esélye hogy ártatlan áldozatok lennének...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Formula-1
- Gumi és felni topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Suzuki topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.