- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
válasz
MrDerekas #19714 üzenetére
Na kérem. Összehegesztettem a két vezetéket (végre volt okom kipróbálni a hiperszuper tecsós Fahrenheit forrasztómat), rádugtam tápra s lőn csoda világít a világítandó. Az átalakító/inverter pedig legnagyobb meglepődésemre egyáltalán nem hangos, sőt. Én rosszabbra számítottam, videót is néztem róla, ott is annyira cicergett, hogy kis fadobozkába bújtatták el hangtompítás gyanánt. De ennek alig van hangja.
A fénye nem vakító vagy szemet bántó (zöldet vettem egyébként), egészen kellemes lesz élvilágításként a gépházon, bár kicsit túllőttem azt hiszem az 5 méterrel.
Ha legközelebb veszek, akkor csak 2 vagy 3 méterest. -
flymi
addikt
válasz
MrDerekas #19714 üzenetére
Nem baj az, h nem olyan erős a fénye, egy nútba illesztve viszont kellemes élvilágítást adhat, láttam róla egy videót. Ha csak cicereg (ez is hallható volt a videón), az nem olyan nagy probléma, ha nem melegszik, akkor egy kis dobozba rejtve elnyomható lesz a hangja, legalábbis ezt remélem.
Megrendeltem egy 5 méteres szettet, gondolom nem fogyaszt sokat. Ha hosszúnak bizonyul, akkor tényleg csak simán ollóval levágom a végéről a felesleget és kész?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Trollok komolyan
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- EK-XRes140 Revo D5 kis extrával
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Cooler Master MWE Bronze V2 750W 80 PLUS Bronze
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest