Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Vágható, legfeljebb ha a vágási ponton véletlenül véletlenül zárlatba kerülne belső ér a spirállal, azt szét lehet piszkálni, bár nem tudom, erre mennyi az esély.
Wikipédián arról beszélnek, hogy túl rövidre vágva tönkremehet a meghajtó. Terheletlenül bizonyára feljebb szökik a feszültség, hacsak nincs ellátva megfelelő védelemmel.
Ha fel van tüntetve, hogy az inverter milyen hosszra való, azt kell figyelembe venni. Ha meg túl hosszú, attól gyengül a fénye, mert leterheli az invertert.
Mindenesetre, ha már összeakadtam a Wikipédia cikkel, azt már nem tudtam tolerálni, hogy "Elektrolumineszcens drótnak" fordították, ezért írtam egy szerkesztett változatot, ahol több szakmai és nyelvi anomáliát kijavítottam. Majd kíváncsi leszek, elfogadják-e valamikor.
Viszont pont a főcímet már nem lehet módosítani, erről nem én tehetek. Egyébként a cikk többi részében hajlékony fénycsőre cseréltem az elnevezést. Lehet, van jobb lehetőség is, nekem ez jutott eszembe.
Drót szakmailag komolytalan és legalább olyan vállalhatatlan, mint a "cin". Elektrolumineszcens pedig nem a legjobb magyarítás szerintem, kimondani is "kellemetlen".
Új hozzászólás Aktív témák
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest