- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pánikbetegség, szorongás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
jaja1981 #8183 üzenetére
Hát valami extra "nyúlós" fajta fóliával biztos meg lehetne oldani.... De egy értelmes márkájú fólia az horror áron van.... Meg szerintem azt géppel csinálják, mert a mélyedésekből ki kell valahogy a levegőt varázsolni....
Na mindegy nekem marad a festés, a műanyagokat meg nem kell fóliázni, mert azok feketék
Viszont ha már vettem fóliát és begyakoroltam a bubi mentes technikát siszonyat késztetést éreztem, hogy valamit lefóliázzak....
Van két HDD-m, mindkettő a felfogatási pontoknál sérült, karcos... Dobtam rá körbe ilyen fóliát és marha jól néz ki.... Gondolkodom a tetején is, mert minden matt fekete lesz a házban, így elütne a fényes felület nagyon az összképet tekintve....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 1250W/1800W/2000W Tápegységek próbagaranciával! Posta ok!
- LIAN LI Galahad II Trinity SL-INF 360mm fekete
- EVGA SuperNOVA 750 G2L 750W 80 PLUS Gold
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest