Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogingrol
aktív tag
tsa mindenkinek
problemam nem pont totyikba illo, de ezert ujat nyitni nem akartam , szal :
kaptam egy uj tapegyseget ami nagy jo, de sajna a 9 molex helyett (regi tapon ennyi volt) mar csak hat van rajta, viszont a regi tapon csak ket sata volt, ezen meg van hat.na most a problema az, hogy van egy rakas ventim amit nem tudok hasznalni mert mar nincs mire radugni oket (sata power venti, el kellene gondolkodni rajta...) , szal kene valami olyan atalakito ami a tapon levo sata power-t atalakitja molex-e. tapot fabrikalni meg gari miatt nem szeretnem , a neten talaltam pl ilyet [link] de magyarorszagon hozza hasonlot sem. szegedi vagy pesti boltokba tudok eljutni. elore is koszonok mindent. ja esetleg ha tudnatok egy szegedi cimet adni ahol lehet kabelharisnyakat venni, megkoszonnem azt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest