Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
azért én a helyedben megnézném a fehér és a kék ledeket nagyobb ellenállással,mennyi is az annyi...talán mert csak hogy egy példát emlitsek,a bringa villogóban nekem negyed éve vett fehér és kék viztiszta átm.5-ös extrafényesek tökéletesen mentek 2db nimh akksiról, 2,4 voltról,és nincs fesz.konverter benne.. áramra se csapd be magad a kék leddel,amit irtál,a régi modellekre volt igaz,amik ez mellett is rémgyengén világitottak....ja,én is a Konthában vásárolok...
egyébként mindig a tiszta munka a próba.fogj mondjuk egy 470ohmos ellenállást,próbáld ki azon a ledet,meg tudod mérni,mennyi is esik rajta,kisebb árammal is ugyanazt méred,és tuti nem veszélyeztetsz semmit.aztán már ki tudod számolni.az rgb ledben meg gond lehet,ha valami szinváltót csinálsz,hogy pl.a fehér/tiszta köztes szinekhez piszok sokat kell az árammal játszani,mert nagyon nem lesz egyforma.de egyébként a sorbakötés t hogy értetted? az rgb ledeket?mert azokon ugye 1 közös láb+3 szin van,nem tudod őket szinenként sorba kötni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest