Hirdetés
- Olcsó USB WiFi AC adapter
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccha
csendes tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Kicsit utánanéztem a dolognak közben.. 9 fehér ledet és 3 négylábú RGB ledet akarok összetolni 5Vra, egészpontosan USB-re. Az RGB LEDeket előre kinéztem a bolt árukészletében, pontos adatokis vannak róla: piros 2.2V, zöld, kék: 3.6V körüli, 30-30mA!..mivel ezeket a színenként sorbakötöm már más ellenállás értékkel számoltam: 3db piros lábra 33Ohm-ot, a zöld,kékre pedig 18Ohm jött ki.
Úgy tudtam hogy a fehér és kék ledek nyitófeszültsége 3-4V körüli ezért így számoltam a 9 fehér leddel is, így 9 fehér kb. 3.6 nyitófeszültséggel, 20mA mellett 8.2Ohm-os ellenállás jött ki.Ebben az egészben nem vagyok teljesen biztos, ezért jólenne ha megerősítenéd a dolgot..vagy ha valamit rosszul csináltam mondd légyszi!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest