- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
FanatiK
csendes tag
válasz
Wind-Storm #10937 üzenetére
Nagyon örülök hogy egy ilyen okoskodóval futottam össze.
Bírom amikor nincs jobb dolga az embereknek hogy egy ilyesféle oldalakon próbáljon beégetni másokat azzal hogy hogy és mit ír.
Megnézném hogy esetleg személyesen is ilyen szőrszál hasogató lennél e vagy csak meghúznád magad mint egy kis nyuszi
Azzal meg hogy garanciát kell neked bemutassak arra hogy nem hsz hajszolásért írtam oda kérlek ne röhögtesd ki magad. Nem vagy te akkora ember a PH-n.
Ennyi erővel én is mondhattam volna hogy te írtad oda a hozzászólásiad növekedése érdekében mivel majdhogynem ugyan annyi napja vagyunk az oldalon és én nem vagyok semilyen tag és valószínűséggel nem is leszek mert engem nem a hozzászólások visznek előrébb, veled ellentétben, így rád nem egyértelműAzthiszem le is zárhatjuk a dolgod mert úgy látom te nagyon inteligens vagy hogy off topic pipát használsz
és nem szeretném betölteni olyasféle irományokkal a topic-ot ahol csak a hozzád hasonló emberkéket.... világosítom fel arra hogy mekkora majmok.... akik okoskodnak a semmibe
Üdv FanatiKÉs neharagudj hogy nem használtam a offt. pipát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mozilla Thunderbird
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Videó stream letöltése
- Windows Insider Program
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest