- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- ASUS Transformer Book T101HA
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FanatiK
csendes tag
válasz
Wind-Storm #10937 üzenetére
Nagyon örülök hogy egy ilyen okoskodóval futottam össze.
Bírom amikor nincs jobb dolga az embereknek hogy egy ilyesféle oldalakon próbáljon beégetni másokat azzal hogy hogy és mit ír.
Megnézném hogy esetleg személyesen is ilyen szőrszál hasogató lennél e vagy csak meghúznád magad mint egy kis nyuszi
Azzal meg hogy garanciát kell neked bemutassak arra hogy nem hsz hajszolásért írtam oda kérlek ne röhögtesd ki magad. Nem vagy te akkora ember a PH-n.
Ennyi erővel én is mondhattam volna hogy te írtad oda a hozzászólásiad növekedése érdekében mivel majdhogynem ugyan annyi napja vagyunk az oldalon és én nem vagyok semilyen tag és valószínűséggel nem is leszek mert engem nem a hozzászólások visznek előrébb, veled ellentétben, így rád nem egyértelműAzthiszem le is zárhatjuk a dolgod mert úgy látom te nagyon inteligens vagy hogy off topic pipát használsz
és nem szeretném betölteni olyasféle irományokkal a topic-ot ahol csak a hozzád hasonló emberkéket.... világosítom fel arra hogy mekkora majmok.... akik okoskodnak a semmibe
Üdv FanatiKÉs neharagudj hogy nem használtam a offt. pipát
-
FanatiK
csendes tag
válasz
Wind-Storm #10934 üzenetére
nem értem mire célzol
a srác feltett pár képet ahol egy orbitális nagy hűtőt tett a processzorra és érdeklődtem hogy mégis milyen processzorra kell ilyen
nem hiszem hogy hajszolás lenne mivel ha megnéznéd az adatlapom a szövegelésed helyett akkor látnád hogy nem a hsz-re hajtokelöbb nézz utána ki és mit ír utána szúrd le a másikat az ilyen hozzászólásaiddal
előre is kösz. -
FanatiK
csendes tag
az engem is érdekelne
-
FanatiK
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest