- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Összehasonlító táblázat az ismertebb, még működő publikus flottákról. (2026.04.14.)
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
noorbertt
őstag
Én szabad vagyon egy jó ideje, csak a napokban elegem lett a Yettelből, mobilon is szar volt a net és hívás az utóbbi hetekben többször is, itthon is mobil netem van a megosztó miatt és az is szar volt. Szomszédnak mulheten húztak be az optikát és hat összesen 7ezerrel lesz drágább a buli. Nekem ennyit megér.
-
-
noorbertt
őstag
Yettel KüF-rol mennyire bonyolult átmenni lehetőleg ingyen egy publikus csomagba? Át akarom vinni a telekomhoz, behúzták az optikát végre
Van egy korlátlan adat megosztó is hozzá, azt csak lekapcsolják és annyi jól sejtem? Feltöltős csomagba érdemes ilyenkor menni? -
mb702
tag
válasz
snooze
üzenetére
Augusztusban leveleztem velük (részlet az email-ből):
- a szám "bukása" technikailag lehetetlen
- a telefonszám megtartható, sőt, Ön marad az előfizető, vagyis a szám tulajdonosa
- szabad váltás a tarifák között fel/le
- készülékvásárlásra is van lehetőség, kedvezményes áron
- nincs kaució
- nincs havi/negyedéves tagdíj!
- egyszeri kártyánkénti szerződéskötési díj 10500 Ft - 6500 Ft között
(a behozott hívószámok mennyiségétől függően) -
válasz
snooze
üzenetére
Ráadásul a belépésnek a flották zöménél egyszeri díja van, ami általában alacsonyabb, mint az Ön első havi megtakarítása az új, flottás tarifacsomaggal. Sőt, olyan tarifával is találkozni fog ajánlataink között, ahol a mobilflotta csatlakozás díjmentes. [link]
-
adika4444
veterán
Eredetileg a flotta elsősorban cégeknek, egyesületeknek vagy más közösségeknek szólt és így valamilyen xyz jogi entitásé a flotta, amit menedzsel valaki, de ha vele történik valami, a cég megbízhat mást, hogy eljárjon.
A jogi környezet nem a családi flotta BT-re vagy okosított KFT-re van szabva, ahol az egy szem Gipsz Jakabon múlik minden, mert a többi csak báb vagy létszámkitöltő.
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Ha igényelek egy horgász kártyát, azzal hány előfizetést tudok igényelni? Magenta csomagba belehet kötni?
-
Dreimus
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
Nekem gond nélkül ment appból a korlátlan adat opció, volt sima 30 napos, és a megújulós változat (itt a korlátlan már nem látható, mert aktív) is, illetve a többi adat csomag is elérhető volt, és most is az, érdekes

-
zzola
titán
válasz
sicc_innen
üzenetére
Az elég nagy öngól, ha valaki átadja a telefonszámát egy flottakezelőnek.
-
Z_A_P
addikt
válasz
sicc_innen
üzenetére
Hoppa! Ezt hogy lehet elkerülni előre gondolkozva? Van rá mód?
-
sicc_innen
tag
válasz
LEON-T
üzenetére
Az a flottaajtó is bezárult, amiben mi vagyunk. A számunk annó a flottakezelőhöz átkerült, aki aztán teljesen eltűnt. (Csak a szám elvesztésével tudnánk szabadulni a szolgáltató szerint, mivel minden változtatáshoz a flottakezelő személy beleegyezése kellene.) Nincs mobilnet a flottacsomagunkban.
Patthelyzet. -
LEON-T
aktív tag
Szia.
Én nem változtattam/váltottam volna csomagot/tarifát ha nem kerülök olyan helyzetbe, hogy szükségem van több netre. Ebből adódik, hogy én egy fokon az igényeim alapján döntök. Másfelől pedig igyekszem a yettel "vonalon" maradni.
Azon meg szerintem felesleges rágódni, hogy miért záródnak be az egyes flották ajtajai.
-
Z_A_P
addikt
válasz
LEON-T
üzenetére
Sziasztok.
Több hsz-ban olvasom hogy megszűnik, nem kötnek újat, stb? Sejtelmesseg.
Nem értem, ez ilyen szürke terep? Azt hittem tök legal. Vagy más oka van ?Én magankent keresnék majd (nem cég!) , T számmal, amit meg akarok őrizni. Most prepaid van, de unom az 5x Ft percdijat, és a netes hívás ótvar hangminoseget (voip/viber /stb) .
Valami 2-3e/ho alap tökéletes lenne, pár óra ingyen hívás és pár G net. Sok ilyen van:
Google rakeresek és nagyon sokat kidob. Pl első: [link]
Mi alapján érdemes választani?
Mit lehet bukni ha rosszat választok?
-
qltsar
veterán
válasz
LEON-T
üzenetére
Nem lehet.
Harmadszorra sikerült nekik beállítani a korlátlan mobilinternetemet, amit már kértem szerződéskötéskor - elvileg beállították - , majd következő számlazáráskor az fogadott, hogy 1GB internetem van -> telefonálás ügyfélszolgálatnak -> állítólag beállították, majd a következő számlazárás után megint 1GB mobilinternet fogadott -> ismét telefonhívás, azóta jó. Ez volt az októberi számlazárásnál.
Biztos, hogy jót állíttattam be, többször visszakérdeztem személyesen is, és telefonos ügyfélszolgálaton keresztül, de mégsem sikerült nekik.
Lehet, hogy nálad nem ez lesz, de nekem ez a tapasztalatom.
-
zzola
titán
válasz
snooze
üzenetére
Délelőtt voltam Yettel üzletben, díjcsomag módosítást kértem gyorsan, mielőtt megint bezárul a kapu, mint a KÜF-ös szerződéseknél. Tudtam díjcsomagot módosítani, faggattam a csajt a szerződés kapcsán (hogy megszűnt-e vagy meg fog szűnni), de azt mondta ő nem lát rá a keretszerződés részleteire.
-
LEON-T
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Ma átetettem magam Auchan flottába . Viszont csak az alap flexi pluszt tudták beállítani, mivel a váltás csak a következő számlázási ciklustól fog élni. Abban tudna valaki segíteni, hogy az appból be lehet e majd állítani a megfelelő opciókat ha aktíválódik a csomagvagy be kell mennem megint?
Előre is köszönöm a segítséget
-
4Grider
félisten
válasz
Sasskent
üzenetére
Szerencsére ez nem így van. A bázisállomások priorizálják a hanghívást azzal, hogy qos-el beavatkoznak az adatforgalomba, ha a rendelkezésre álló sávszélesség csökkenése azt indokolja.
A VoLTE és VoNR hangminőségét több paraméter befolyásolja, de hogy egy hálózaton belül ezek segítségével történő hd hívás rosszabb hangminőséget eredményezzen mint egy umts hívás, az hülyeség. A bitráta ugyan csökkent azóta, de sokkal jobb a kódolás.
Az más tészta, hogy nagyon nem mindegy, milyen adottságú bázisállomást használsz telefonálásra na és persze milyen telefont és milyen hálózatot. Esetleg gyere át a yetihez vagy telekomhoz, ha vodás vagy... -
szucs.krisz
tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Miért kevered az elérhető csomagokat a nem elérhető csomagokkal?
Amik most elérhetőek a honlapunkon, azok továbbra is regisztràlhatóak és elérhetőek.
A csatlakozási díjad pedig azonnal visszakaptad, tedd azért hozzá! -
Sasskent
csendes tag
válasz
4Grider
üzenetére
A szakma tudatában van, hogy a hangcsomagok kiemelt továbbítása nélkül sem a 4g
, sem az 5g nem képes nyújtani a vezetékes telefon és a 3g hangminőségét. A leggyengébb hang beszélgetést a 4g
produkálja. Gyakorlatilag kiirtotta a minőségi távbeszélgetést az életünkből. Minden más hazugság. -
Avayasoft
aktív tag
válasz
szucs.krisz
üzenetére
Szóval szerződést lehet kötni, de ennek a feltétele a regisztráció, ami pedig szünetel...
Ez azt jelenti számomra, hogy gyakorlatilag nem lehet jelenleg szerződni. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
szucs.krisz
üzenetére
Privátba nem igazán ez jött le...

Hogy mi van? Érzed az ellentétet a mondandódban?
Hiába regisztrál az user , ha nem lehet véghezvinni , mert "egyéb külső együtthatók" miatt bizonytalan a feloldozás?Ahhoz képest , hogy dec.6 óta nem fogadtatok új tagot , vagy regisztrációt , mégis engedte a weboldal hogy végig menjen nálam a regisztrálás. Sőt a belépési dijat is be lehetett fizetni. Miért nem lehetett aznap inaktívvá tenni elkerülve a kellemetlenségeket ???

-
LEON-T
aktív tag
válasz
snooze
üzenetére
Üdv!
Én írtam le. Dec 16 este adtam le a rendelés. A szerződés nem akart jönni pedig jött visszaigazoló email. Következő hétfőn hívtam fel őket ezen a számon. +36202690690
Mondta a hölgy, hogy pont dec 16 napján született a döntés, hogy nem adnak ki több szerződést. Zzola hívd fel őket.
Én megpróbálom az Auchant.
Szép napot! -
MolnárPéter
aktív tag
válasz
zoltaneger
üzenetére
Mi tart vissza az Auchan flottától?
-
zzola
titán
válasz
zoltaneger
üzenetére
IT Services ami még jó lehet. 3469-ért 300 perc, másodperc alapon 5GB nettel. Díjmentes csatlakozás, a szám a neveden marad. Másik Yettel flottából is be lehet menni.
-
válasz
zoltaneger
üzenetére
Szerintem első körben fogalmazd meg az igényeidet.
-
válasz
zoltaneger
üzenetére
-
zoltaneger
tag
Sziasztok!
BestFleet flottához szeretnék csatlakozni. Mi erről a véleményetek mint flottáról? Mennyi időn belül kapom meg a csatlakozáshoz az engedélyt? -
citizen05
tag
Köszönöm a válaszokat.
Csak azért kérdeztem mert most is flottában vagyok de valószínűleg amint a hűségidőm véget ér lehet,hogy bedarálják. De van lehetőségem tényleges dolgozói flottába menni de ott a szám.nem lesz az enyém. S a mostani.számom ami előfizetéses ahhoz van rendelve.értesítési számként sok minden. Így gondolkozom ezen a verzión amit kérdeztem. -
-
citizen05
tag
Sziasztok!
Úgy tudom ,hogy feltöltő kártyás előfizetésből lehet havi dijjasat kérni.
De fordítva havi dijjasból lehet e feltöltő kártyást?
Természetesen mind a két szám a nevemen van.
Boldogabb,nyugisabb új évet kívánok mindenkinek ! -
-
Sasskent
csendes tag
Áttekintettem a fenti táblázat flottás csomagjait. Véleményem szerint rendkívül rosszak. Remélem, mindenki talál ezeknél jobb csomagot magánszemélyként.
Külön megemlítendő, hogy miután országosan leépítették, felmorzsolták, eltüntették a 3g hálózat irmagját is
, vajon miért mérnek továbbra is percben a beszélgetésekért. Hiszen a 4g-n csak adatban lehet beszélni, azt is igen vacak minőségben. Az új évben kívánok mindenkinek fair díjcsomagot!!!
-
adika4444
veterán
Hali!
Van még bármi esélyem rá, hogy magánszemélyként Hypernet Unlimited XXL csomagra szerződjek? KÜF-fel kellett volna amíg nem szakadt meg a kapcsolatuk a Yettel-lel, kicsit úgy érzem, hogy most a továbbszámlázós user-ek lába alatt forróbb a talaj, mint akinek saját néven fut.
-
ferke72
aktív tag
Sziasztok!
Tarr 100Gb internet kártyával tudok 5G hálózatra csatlakozni ?
Köszi!
Boldog ünnepet nektek ! -
4Grider
félisten
válasz
martongunar
üzenetére
A hívásátirányítás percdíja mindig is fizetős volt, az alap percdíjak többszöröse, általában valahol 20 és 30 Ft közötti flottáknál.
-
martongunar
aktív tag
Valaki nem tudja véletlenül, hogy a "régi" yetteles küf bumm csomagban mennyi a hívásátirányítás forgalmi díja? Vagy az ugyanúgy 0 forint lenne (belföldi számra)?
-
zzola
titán
válasz
kopeter1982
üzenetére
Felhívod az ügyfélszolgálatot értékesítési időben és telefonon át tudsz szerződni.
Erre a díjcsomagra flottás és feltöltős csomagról lehet váltani. -
Kronk
őstag
válasz
MolnárPéter
üzenetére
Csak feltöltőkártyásoknak elérhető ez az ajánlat?
-
MolnárPéter
aktív tag
Vodafone feltöltőkártya korlátlan hívás net nélkül 4990 Ft/hó, mellé keress valami minimális netet. Átmeneti megoldásnak is jó lehet, mert a Vodafone app időnként felajánlja a MiniXP előfizetéses csomagot, amit csak onnan tudsz megrendelni. Ez korlátlan beszéd + 3 Gb net 4990-ért.

-
DrWiziq
újonc
Sziasztok!Más is ennyit mér Budapesten a KÜF-TARR szolgáltatóval?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- EREDETI Apple Watch Series 11 okosóra szíjak, 46mm, S/M
- Samsung Watch 8 női szíjak egyben eladóak ajándék tokvédővel
- ASUS RTX 5060 8GB GDDR7 DUAL OC Edition - Új 2 év garancia - Eladó!
- PALIT RTX 5060 Ti 8GB GDDR7 INFINITY 3 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 4060 Ti 8GB GDDR6 DUAL OC - 1 év garancia - Eladó!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket
Van egy korlátlan adat megosztó is hozzá, azt csak lekapcsolják és annyi jól sejtem? Feltöltős csomagba érdemes ilyenkor menni?

Patthelyzet.

Sziasztok!
MADcat
Dr Bubo