- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Összehasonlító táblázat az ismertebb, még működő publikus flottákról. (2026.04.14.)
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
Tudja valaki az Unitas szuper titkos jelszavát a tarifákhoz amit szórólapon is terjesztenek?
A nyitóoldalon az árak menüpont alatt. A jelszó a szórólapon, vagy az e-mailben olvasható volt. Ha nem ismered, akkor írj a info@unitasflotta.hu e-mail címre
Ha van valóságalapja a díjaknak amit az ismertetőben sugallnak akkor érdekes lehet, ha Vodás, ha Yetteles.
-
-
n@p@lm
addikt
Auchan flottánál ebben az esetben az adatmennyiség összeadódik?
Alap 6 GB + 4 GB (össz. 10) kerül 6771 Forintba?
-
Ricsxx
tag
Sziasztok!
Tudtok olyan Yettel-es flottát, ami fogad új belépőket? Korlátlan beszélgetés és kb.50GB net kéne olyan 10e Ft alatt. Az IT sys lezárt most és a bestfleet-es regisztráció sem megy végbe. Van esetleg ötletetek?
Köszi, előre is! -
mzso
veterán
Hm jobban megnézve, a mobilflottak.hu-t "egyszeri kártyánkénti szerződéskötési díj 12500 Ft - 7500 Ft között (a behozott hívószámok mennyiségétől függően)"
Mindjárt nem is olyan jó, ha 12500 Ft-ot kell fizetni kezdésnek. -
lupus_l
aktív tag
válasz
zoltaneger
üzenetére
Auchan flotta árait itt meg tudod nézni. Flottakód: AUC500
-
mzso
veterán
válasz
zoltaneger
üzenetére
Az is benne van a pakliban, kicsit drágábban. Nem tudom mennyire fogyna ki a keret, hogy megérje a plusz 700Ft, Ezért lenne a legbiztosabb ez az "Egyéni előfizetés 13".
Plusz 110 perc (összesen 310 perc) belefér ezzel a percdíjja mire eléri a Bestfleet-et.Az Auchanos, mi miatt nem jó? Jóformán semennyire nem ködősz vele az Auchan-hoz ha azzal szerződsz.
-
zoltaneger
tag
BestFleet XS csomag esetleg?
Nekem egy olyan kérdésem kenne, hogy a Tarr Küf-el megéri foglalkozni? Mennyi időre szól a keretszerződésük vajon?
Auchanos nem akarok lenni.
-
mzso
veterán
Vajon, hogy lehetne kideríteni mi a helyzet az Agnatellel?
Telefonra e-mailre, webform-os üzenetre nincs reakció. Mostanában úgy látszik nem szerződött rajtuk keresztül senki.
Nem nagyon látok jobb ajánlatot sok percre olcsón. 3040-ért 200 perc és utána is csak 6,4Ft. Mellég az 5GB is bőven jó.
Még a táblázatban feltűntetett Unitas csomag lehetne jó, de az a jelek szerint megszűnt, mert az oldalukon már csak Vodafone opció van.Ugyanez a csomag ugyanezekkel a feltételekkel a mobilflottak.hu-n is elérhető. És ott is "Egyéni előfizetés 13" a neve. Csak ezeknek e-mail-ben kell az ismeretlenbe elküldeni személyes adatokat. Ami jóval kevésbé szimpatikus mint beállítani egy Yettel üzletbe kitöltött papírral.
Volt már dolga valakinek a mobilflottak.hu-val?
-
törölt tag
válasz
Akelaus
üzenetére
2 mozzanat volt a digi történetében, ami végzetes volt. Akkor (gondoltam én) a megfelelő embernek mondom el a véleményem, holott TZ-nek is mondhattam volna....1. 2014-ben mind a 3 duplex B3-ra már a licit első fordulóján rá kell igérni a maximális ajánlatot. 2. az invitelt nem szabad megvenni. A többi történelem...
-
Akelaus
senior tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Ahogy, a válaszod - válaszaid alapján neked is csak pár szót sikerült megérteni az összetett mondatokból. 💁♂️ 🤐
aum: ismerem a történetet, ma pedig látjuk micsoda verseny van a piacon. Ja hogy nincs! Jó ez így is.
-
SztiviVander
addikt
válasz
üzenetére
@Akelaus Nem, nem tudok mondani. De én a digit se állítanám be annak. Azt se mondtam hogy másnak legyen szar, csupán tényt közöltem hogy nekem a feltételei miatt nem tud hiányozni. Ennyi. Kár hogy csak pár szót sikerült megértened az összetett mondatokból.
@Aum
Azon hogy a viccet se érted nem tudok segíteni. Persze nyugodtan megsértődhetsz azon hogy közöltem azt a szimpla tényt hogy a digit (a cirka 170e előfizetőjével) úgy beállítani mintha egy kategória lett volna a többi szolgáltatóval, az finoman szólva is erős csúsztatás. És ilyen szempontból tökmindegy is hogy mi volt az oka amiért ez így volt, nyilván nem volt se elég frekvenciájuk se elég tornyuk. Ez roppant sajnálatos, de ez van. Mellesleg ígyis-úgyis vagy kinyírták volna a többiek vagy felemeli az árait a többiekéhez. A 3 vs 1 -ből szerintem minden lett volna, csak nem árcsökkentés mindekinél. -
lupus_l
aktív tag
Bestfleet flottában változtak a csomag árak (nem annyira jelentősen). Kérdés meddig lehet regisztrálni a jelenlegi rendszerben.
-
Zssom
tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Ez csak kezdetben volt így, amíg ingyenes volt, meg talán a fizetős időszak elején, később pedig 1500-ért bárki szerződhetett, ha volt vezetékes valamid, akkor kaptál rá 500 Ft kedvezményt. Még talán meg is lelnéd ezeket az infókat a régi digi mobilos topikban, írni már nem, de olvasni lehet benne.
-
maxikaa
csendes tag
Sziasztok.
Yettelnél szerződtem számhordozással Auchanos flottához.
Viszont amit kiküldtek sim kártyát és szerződésben szereplő telefonszám egy 20-as szám (az enyém meg 30-as)
Abban tudna valaki segíteni, hogy ez majd átkonvertálódik majd az én 30-as számommá?
-
törölt tag
-
Akelaus
senior tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Tudsz olyat "mondani" az elmúlt 14, de miattam lehet majd' 30 év is, ami nagy segítség volt a magyar családoknak, és azzal a lakosság 90%-a jól járt?
Azért mert nálad nem volt Digi Mobil, akkor másnak is legyen sz.r? -
SztiviVander
addikt
Ja a csori digi, a vezetekes elofizetoinek adott mobiljaval... Tenyleg nagy segitseg volt az a magyar csaladoknak
Nekem sajnos nem tud hianyozni mivel sose laktam olyan helyen ahol lett volna digi kabel igy diszkriminalva is voltam mindig. Es ezzel sajna a lakossag kb 90%-a is igy van. -
-
zzola
titán
Auchan-es flotábban a SIM-et - a korlátlan adat opcióval - be lehet dobni modembe?
-
mzso
veterán
A táblázatban is lévő Unitas flotta még üzemel?
Milyen díjakkal? Gondolom a feltüntetettek nem fedik a valóságot mivel csak Vodafone-t ajánl, Yettel opció meg nincs.
UI: Jáj. Most nézem, hogy "postai úton" küldenének igazolást.. Azt győzze az ember kivárni. -
Sdi
addikt
válasz
SztiviVander
üzenetére
Lett volna, de azt kinyírták

-
4Grider
félisten
Mert az új rendszerben nem kap egy fillért és bónuszt (készülékkedvezményt) sem a flotta az új előfizetőkért. Így pedig semmi értelme fenntartani egy flottát. Tehát az Auchan esetén is addig lesz értelme, amíg a törzsvásárlók vásárolnak is. És ebből a szempontból is problémás az új rendszer, amit most nem fejtenék ki (magánban sem), aki benne van érti.
-
kano
nagyúr
válasz
4Grider
üzenetére
Az IT services-nél írták is itt, hogy nem a szolgáltató mondta fel a szerződést.
Voda is egységesítette az ilyen flottákat. Cégeknek is ilyet ad. Ez megint kartelezés. Bindzsisztáni elit beszállt a business-be és kell a bevétel. Mint ahogy ez megy a könyvpiacon is. Pénz, pénz, pénz, pénzecske....
-
mzso
veterán
válasz
simpley
üzenetére
Auchan-oshoz csak a flotta igazolás kell ugye? Én nem is látok olyat, hogy lenne fizikailag is Auchan-os kártya.
Remélem tényleg úgy van, hogy az alap percekhez hozzáadódik a többi. Furcsán körülményesen "Kedvezményesebben beszélgetnél?"-nek van elnevezve a szekció és nem extra perceknek. Magyarán nem az van, hogy csak nagyobb perccsomagot engednek csak venni, mint az alap és csak 200 percet kapok 120+200 perc helyett.
-
simpley
őstag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Ez azért nem teljesen így van.....
Az én információim szerint EGYSÉGESEK lesznek a flottáik.
Tehát minden flottánál az Auchanos-féléből lehet kombinálni, stb.. -
4Grider
félisten
válasz
SztiviVander
üzenetére
A továbbszámlázók jó darabig ezt ki tudják játszani. Az Auchan flottához hasonlók viszont nem, hiszen ott a szolgáltatóval szerződnek az előfizetők, így jó eséllyel azok is mennek majd a lecsóba amikor a keretszerződésük lejár.
-
mzso
veterán
Meg tudná valaki erősíteni, hogy a 3040Ft-os Agnatel-es flottás csomagnak a "Egyéni
előfizetés 13" a rendes derék neve? És, hogy erre még lehet szerződni? (Talán Szuper 1 volt a marketing neve.)
Szerződött valaki hozzájuk a közelmúltban?És úgy néz ki hirtelen úgy néz ki eltűnt az oldalukról az összes Yetteles ajánlat. Nekem kicsit régebbi PDF-em van tőlük. Úgyhogy ez most elbizonytalanított egy kicsit.
-
csacsi67
addikt
Egy ujj Telekomos flotta sajna a szém nem marad a neveden be lehet tenni az összefoglalóba [link]
-
axioma
veterán
azzal kell kezdeni hogy a beszelgetes vegen kikerni a hangfelvetelt... rohadt gyorsan fog egy jeloles kerulni a marketinges listakba hogy ezt nem erdemes hivni
[ha meg megvan a felvetel, a pontos megfogalmazas, mar van mire hivatkozni, de nem feltetlen kell barmit kezdeni vele] -
4Grider
félisten
válasz
Bar123
üzenetére
Ez már pofátlanság a köbön. Nem elég, hogy félrevezet, de még te menj be hozzájuk olyan, sokkal előnytelenebb szerződést kötni, amitől nem állhatsz el 14 napon belül.
Azért kíváncsi lennék, hány olyan hülyét találnak, aki ezt beveszi. Gondolom azért lehetett egy pár, ha próbálkoznak... -
Bar123
csendes tag
Köszi, ez világos, csak megint telefonáltak, hogy be kéne fáradnom egy új ajánlatért, ezért érdeklődtem. Konkrét kivezetési dátumot nem tudtak mondani, csak állítólagos belső email-eket említettek, mint információforrás.

-
Bar123
csendes tag
Sziasztok,
mostanában lehet tudni olyan Yettel-es flottáról, ahova a KÜF-nél (Yettel-es) lejáró hűség miatt kirakott számokat el lehet egyből hordozni? Vagy mindenképp szükséges egy ONE-os kitérő?Edit: most látom hogy Auchan-nél egy szám erelyéig működik ez
-
cs.zs.
veterán
Sziasztok,
nekünk 2 db Yettel KÜF van a családban, korábban hívtak is mindkettővel kapcsolatban, hogy megszűnik és másikat ajánlanak.
Nem fogadtuk el a lakosságira módosítást, azt mondtuk hogy akkor inkább kitesszük feltöltősbe, és akkor nyugtázták hogy nem kérünk mást, és ennyi,
minden maradt úgy ahogy volt...
-
zzola
titán
válasz
Baltazár123
üzenetére
-
Baltazár123
őstag
a mobilnetek sokat fejlődtek, kb 2-3 éve már bátran használhatóak voip célra és már nem erőlködnek a korlátozásán se. A hangminőség teljesen jó, még úgy is, hogy g.711-es kodeket használok, tehát 1 óra beszéd 80-100mbyte. Ennél vannak sokkal jobb kodekek, amik csak kb 30mbyte-ot kérnek óránként, csak valamiért ez az új divat, hogy nem tudom megvenni a programot, hanem elő kell(ene) fizessek rá. Illetve 1 voip progit megvettem, amit agyba-főbe dicsértek de nekem nem jött be, praktikusabb a zoiper ingyenes verziója. Ennél több tech dolgot nem akarok írni, mert kapcsolódik valamennyire a flottákhoz, hiszen elég egy flottás adatkártya ilyenkor, de másik topikban lehet erről részletesebben beszélni.
Simán lehet használni, a réges régi mobilszámomat már átraktam feltöltő kártyásra és csak egy adatkártya kell. Minimális kényelmetlenségről tudok beszámolni, nagyon ritkán van, hogy valamiért nem jól épül fel a hívás és recseg, meg nem hallanak, olyankor újra hívom, de ez nem jellemző és egyébként mobilon is előfordult ez, bár tény, hogy ott ritkábban. Ennyi.Nem külföldi szám, tehát nem annyira elutasítóak az emberek vele, de mondom, lehet földrajzi számot is kérni, az meg úgy néz ki, mint egy vezetékes szám.
Ezért vettem anno 50gb adatkártyákat az ITS-nél, de az egyik számon, ahol csak voip hívás és netezés alig, elég lenne 10gb is, bőségesen. Majd a hűség után lecsökkentem.
-
zzola
titán
válasz
Baltazár123
üzenetére
Néha benézek abba a topikba, de én nem látom, hogy VoIP-s hívásra olyan nagyon sok alternatíva lenne, jó minőségű beszédhanggal.
-
ratobi
senior tag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Van már ilyen topik?
-
Baltazár123
őstag
Kér érte, mert jó kis csomagjaik voltak. Megszűnés oka = lejárt a szerződés
ha trollkodni akarnék. Úgy látom, hogy a külföldi esimek lesznek a hatékony megoldások kevés beszéd + 10gb körüli netre a jövőben. Esetleg egy voip számmal kombinálva, a 21-es számmal nem annyira elutasítóak az emberek, de lehet földrajzi számot is kérni, azt felveszik. Nade az már egy másik topik lesz.
-
zzola
titán
válasz
Baltazár123
üzenetére
Akkor a számlalevélen tájékoztatnak majd, ha dobnak a tarifából.
Annyit mondott az ügyintéző, hogy ugyanaz volt a flotta megszűnésének oka, mint a KÜF-nél. Hogy az mi volt és hogy ebből mi igaz, nem tudom.
-
Baltazár123
őstag
Csak adatkártyám van náluk, azon gondolom nem tudnak hívni, hogy publikus csomagba tereljenek
Az 50gb adat jó áron volt náluk, abból kettőt is behúztam, de az egyikre elég lenne kevesebb net is. Akkor ezen most már esélytelen módosítani, mondjuk korábban is kötbért emlegettek, ha kisebb csomagra akarok váltani.
Megvárom a hűség végét és megnézem, hogy hol van olcsóbban kisebb net, ahol lehet adatmegosztót is venni hozzá és oda átmegyek. Remélem marad még ilyen lehetőség, de ez nem jó hír, ahogy sorban kidőlnek a flották. -
-
zzola
titán
IT Services flotta. Most voltam Yettel üzletben, a flottaszerződés megszűnt, tarifákat lezárták, azokon módosíttatni illetve hűséggel vásárolni eszközt már nem lehet.
Ügyintéző szerint hívni fog a sales, próbálnak majd átterelni publikus csomagba (mint a KÜF kapcsán). Szóval ennek is lőttek. Szerencsére most jó csomagban ragadtam.
Auchan flottába csak kötbérért engednének el (100+e-ért).Megnéztem ,a február 3-án generált számlán nincsen értesítő, hogy kivezetnék a díjcsomagot.
-
4Grider
félisten
válasz
fabiant_05
üzenetére
Az előfizetéstől függ, hogy lehet-e.
-
fabiant_05
csendes tag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Lehet rendelni adatmegosztót meglévő előfizetéshez? Azért csodálkozom, mert nekem is azt mondták, hogy nincsen.
-
Baltazár123
őstag
válasz
powers
üzenetére
Nem ért hozzá, menj máshova. A westend meg a pólus, amiket ismerek és ott meg tudják csinálni a bonyolultabb ügyeket is, bár néha még ők is kértek telefonos segítséget
Engem egy kisebb üzletben elhajtottak a francba, hogy a yettelnél már nincs adatmegosztó. Menjek isten hírével, mellettem ott röhögött meg beledumált egy 3 fős család, hogy kb mekkora bunkó vagyok, mit erőlködök, amikor megmondták, hogy nincs.
Éppen valami 30e feletti csomagot olvasztottak rájuk, 3 előfizetésre
Szürreális egy jelenet volt, de nincs mit tenni, ha nem ért hozzá és nem hajlandó valakit felhívni, aki ért hozzá, akkor onnan el kell jönni és nagy ívben elkerülni. Csak mondom, hogy jelenleg kettő adatmegosztót is használok, persze máshol kötöttem a szerződést. -
powers
tag
Hát,a Duna Plazaban sajnos ez nem akart ilyen simán működni.Csak erősködött hogy így lehet.Mindegy,majd intézem máshol hétfőn .
-
Zssom
tag
válasz
AnonymusX
üzenetére
Ezt én is meg tudom erősíteni. Csütörtökön voltunk bent a maglódi piros madaras üzlet Yeti pontján, nem egész 20 perc múlva távoztunk 2 db yeti kártyával, flottás szerződésekkel, az ideiglenes számokkal, amik már éltek is, fiókhoz rendelve. Mire hazaértünk megjött az sms, hogy a hordozást az eredeti szolgáltató elfogadta, a számhordozás életbe lépése hétfői nap (02.10.-e).
-
AnonymusX
őstag
válasz
powers
üzenetére
Szia!
Sajnos nem képzik túl jól az ügyintézőket vagy így akart téged eltántorítani. Ahogy 4Grider írta, próbálkozz más ügyintézőnél, másik yettel üzletben vagy add le az igényt online és telefonon fognak keresni.
Egyébként a folyamat úgy zajlana, hogy az üzletben rögtön a kezedbe nyomnak egy yetteles kártyát, ami a számhordozásig ideiglenes 20-as számmal bír (tehát rögtön használhatod a szolgáltatást - a flottát nem valami feltöltős hülyeséget) és a számhordozáskor megkapja a Telekomos számod.
-
powers
tag
Sziasztok, Auchan flottába szeretném áthordozni a telekomos számomat. A yetteles ügyintéző szerint,először vennem kell egy feltöltő kártyát,arra elindítani a cserét,és ha arra rákerül a régi számom,úgy tudja bevinni a flottába.Ez valóban így van? Nem lehet simán a flottába áthordozni?
-
ratobi
senior tag
Köszönöm Mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- LEGO klub
- Háztartási gépek
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Linux Mint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ RTX 5060 GARANCIÁS GYAKORLATILAG ÚJ!
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket
Hát akkor elég nagy hazugság amivel reklámozzák magukat. Több mint kétszer annyi az alap csomag fele annyi perccel.

Nekem sajnos nem tud hianyozni mivel sose laktam olyan helyen ahol lett volna digi kabel igy diszkriminalva is voltam mindig. Es ezzel sajna a lakossag kb 90%-a is igy van.
Mikor/melyik multi tulajnak nem kellett a penzecske es adta nem olcsobban, csak legalabb annyiert mint nyugatabbra? Ja, hogy ilyen sose volt...
Tehát minden flottánál az Auchanos-féléből lehet kombinálni, stb..

MADcat