Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz babosmiki #852 üzenetére

Első körben azt kell tudni, hogy milyen modul van benne. Ha nem tudod, akkor szét kell pattintani a házat óvatosan, figyelve a wifi antenna elhelyezkedésére, mert ugyanúgy kell visszatenni. Nekem körömmel is sikerült, de lehet használni szikét, vagy ilyesmit. Itt egy Freaktab hozzászólás. Az utolsó képen fejjel lefelé látható a Realtek felirat. Ha a Tied ilyen (RTL8188), akkor "old wifi" -s romot kell keresned. A másik lehetőség egy ezüst színű, négyszög alakú izé, amire az van írva, hogy AP6210. Ebben az esetben "new wifi" -s rom kell. Elvileg a Rikomagic MK802IV romok jók rá, de sajnos, azok meg laggolósak videónál. Gyárihoz ezt az egy linket találtam, de nem ismerem a forrást és azt sem, hogy régi, vagy új wifis. A 4.2 mappában a rar helyett a tömörítetlen img van.
    Esetleg nézhetsz romot a freaktabon is. Neomode 1.3 -asát nem javaslom. Annak a flashelésébe halt bele a CC401BT -m. Maga a flashelés módja ezer helyen le van írva (gugli, Youtube, stb.) A gyári romokat (1db img) a BatchTool nevű PC -s programmal kell feltenni. A custom romokat (kernel, system, boot, stb külön fájl) pedig FlashTool -lal. A Freaktabon lévő romok általában tartalmazzák a tool -t és a PC -s drivereket is. Reset gombot megtalálod egy pici lukban, a kütyü oldalán. Kérdezz nyugodtan, ha elakadsz! Javaslom, hogy ha sikerült életre kelteni, akkor tegyél fel egy CWM -et (freaktabon találsz) és rögtön csinálj egy mentést. Jól fog jönni, ha megint sztrájkolna. Tudom, hogy ez most egy kicsit sok, de akarva, vagy muszályból, ezen mindannyian átestünk.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés