- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
interstate76 #676 üzenetére
Majdnem teljesen osztom a véleményedet. Képtelenség követni ennyi kütyüt, az alverziókról nem is szólva. Én mindenkinek azt javaslom, hogy a Freaktabon nézelődjön. Amelyik típusokhoz egy kernel, rom kompatibilis, azokon valószínűleg a problémák is hasonlóak. Amelyiknek nincs, vagy csak 1-2 topikja van, azt én kerülném. Előnyben részesíteném azokat, amikhez van Finless rom. Akit érdekel a miértje, az nézzen bele egy Finless init.rc fájljába. Hát részemről le a kalappal!
Persze vannak kakukktojások. Számomra ilyen ez a CX919II. Messze nem olyan népszerű, mint a 908, de rosszat még nem nagyon olvastam róla.
Egy dologban nem értünk egyet, az a "szakértő". Ahhoz én nagyon kevés vagyok. Vargalex, Kizs, PcCar és még páran. Na, Ők szakértők, én csak egy lelkes amatőr vagyok. Talán annyiban különbözök, hogy szeretek tanulni ezekből a kütyükből, ezért amire más egy bosszantó hibaként tekint, az nálam inkább kihívás, érdekesség, feladat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robotporszívók
- Vicces képek
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest