Új hozzászólás Aktív témák

• interstate76

addikt

válasz HeavyToys #433 üzenetére

Mennek a flash tartalmak, csak néha döcögősen (ezt minden bizonnyal egzaktabb módon is meg tudja fogalmazni olyasvalaki, aki nemcsak felhasználói szinten ismeri a dolgot - mindenesetre izgalmas sportesemények online megtekintését nem javaslom droidon, hacsak nem akarsz beleőszülni abba, hogy mindig gólhelyzetben megy el a kép :) ). Az én egyik fő bajom emellett az volt, hogy a flash tartalmak hangja elmegy, ha másik lapra váltasz. Én pl. gyakran csak hallgatom 1-1 meccs közvetítését, miközben böngészgetek - no ez az, ami pl. droidon nem megy. Nyilván van egy rakat előnye is, felhasználótól függ, hogy kinél mi jelentkezik erősebben. Nálam kb. 2 hét után a hardverapróra került a tab, mert csak hátrányát éreztem egy alapvetően netezésre használt subnotihoz képest (most is egy Lenovo X61-ről pötyögök). A mini PC viszont más tészta, már akkor is megéri, ha mondjuk torrentezni szoktál és ezentúl azon futtatod a letöltéseket, számtalan egyéb funkciójáról (pl. médialejátszás nagyképernyőn) és arról, hogy 10-15e Ft-ért hozzájuthatsz, nem is beszélve.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés