Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz MaCS_70 #2601 üzenetére

Nekem ez sehogy sem logikus. Minek ennyi protokollt beépítetten támogatni? Kell egy közös pont. Erre elég egy usb, vagy soros port. A kütyü vezérlőszoftvere kezelje ezen keresztül a külső modulokat. Mindenki olyan protokollt támogató modult akaszt mögé, amilyet akar. A kütyüben meg legyen beépítve X darab ki/bemenet a közvetlen vezérléshez. Ilyen modul málnához, Arduinóhoz is filléres tétel. Nem hiszem, hogy nagy többletköltség lenne beépíteni. Ebben a kütyüben az lenne a kaland, hogy ha az Androidos automatizálók is tudnák kezelni. Akkor megteremtődne a közvetlen kapcsolat az okosteló -funkciók és az elektromos berendezések vezérlése között, ami úgy lenne variálható, hogy nem kell minden elképzeléshez külön programot írni. Nekem egy ilyen megoldás hiányzik. Jelenleg úgy látom, hogy ha veszek még hozzá pluszban mittudoménmilyen modulokat, akkor egy Androidos appal talán fel tudom kapcsoltatni a villanyt. Hát ez így nagyon karcsú. Ha meg többet akarok, akkor tanuljak meg még pár nyelven programozni. Akkor minek az Androiddal vacakolni?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés