- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ozy
tag
Sziasztok!
Mint az eddigi hozzászólásáaimból is kiderült egyelőre nem vagyok nagymestere a kütyünek (MK908 II.) de lelkesen szeretnék tanulni és minél jobban csiszolni a kütyüben lévő lehetőségeket. A kütyün a gyári rom van jelenleg amit ha nem muszáj akkor nem cserélnék le.
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy hogyan tudok flash tartalmakat megjeleníteni. Online filmezéshez használnám de adobe flash playert kér. Próbáltam már telepíteni, fel is rakta de nem történt változás...Próbáltam már a floating browsert is (itt olvastam) de nekem az sem működik. Tudtok valami megoldást javasolni, hogy mivel próbálkozzak még, vagy esetleg egy számomra is értelmezhető leírássat ajánlani?!
Ami szintén problémás számomra, hogy "anyu" az RTL most-ot szeretné nézni rajta, amely a silverlight miatt nem megy. Erre esetleg létezik valamilyen megoldás. Ennek is próbáltam utánajárni de nem nagyon jutottam előrébb.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OLED TV topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Avast! Antivirus topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Ubiquiti UCG-Max-NS Cloud Gateway Max Unifi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest