Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shader
aktív tag
válasz
#79335424 #2438 üzenetére
Ha teljesen képben lennék, nem kérdeznék... :-)
Az ES-szerver opciókban van egy kapcsoló "aktív,vagy passzív" . Elvileg, ha aktívba van kapcsolva, akkor ő a szerver. A UPC-routert amolyan átjátszónak gondoltam. Minix (a szerver)---router----note. Hátha gyorsabb és stabilabb a kapcsolat,hiszen a minix lan-on kapcsolódik. És feltételezzük,hogy a technicolor router wifije is gyorsabb. De.
Állìtólag tudja a router az FTP-t, a UPC debilre butította. (Az opciókban ott van a helyi hálózat beállítások,szerver ip,alhálózati maszk,DHCP eng.) Szal értem én, hogy így nem a router a szerver, hanem a minix. A routernek meg kellene mutatni a minix felé az utat, és azt,hogy csak onnan fogadjon adatokat, ne a netről.
Lehet, hogy hülyeség, de nem ilyenkor kellene a routert bridge üzemmódba kapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest