Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- potyautas: Idővándor
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sittes79 #2176 üzenetére
Véletlenül rátaláltam az ügyre. Egy X7 rom kapcsán strauzo azt írta, hogy ő a felhasználóknak készít romot, a fejlesztőkkel nem akar foglalkozni. Később Bob szembesítette azzal, hogy strauzo egyik megoldásának a kódja mondhatni csereszabatos a Wasser romban lévővel. Ebből vita keletkezett, aminek a végén Bobnál ezt tette be a kiskaput:
"You are a little man Finless BOB. You did before to ask how you did it instead of insulting.
Learn how to build rom instead of back-smali chinese rom and add only root, busybox and init.d
Now you know how to blobk the rotation. say thanks to me in your next rom. But please compile instead of back-smali.
You are the first man in the world that clone Chinese clones"
Ez tényleg erős. Erre Bob bannolta, strauzo pedig a még élő, fejlesztői kódjával felment az FTP -re és kitakarított. Azóta már többen tolják az infókat strauzoról. Ha jól értettem, akkor az apja a Droidmote fejlesztője. Kíváncsi vagyok a folytatásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest