Új hozzászólás Aktív témák

• CsabSz

csendes tag

válasz #79335424 #206 üzenetére

Most volt kis időm foglalkozni a dologgal, elég rosszak a tapasztalatok.
    Kezdem azzal, hogy a telefon, illetve a laptop esetében úgy látom, nincs mód fix kapcsolódásra, mint a billentyűzet esetében, ami még érthető is talán, hisz mi másra kellene, mint a file küldés egyik eszközről a másikra. Az pedig működik. Csak nem túl jól... :DDD
    Egy jpeg file (1,46MB ) küldése Xperia telóról az MK908-ra több, mint 3,5 percig tartott. Ugyanez a kép visszaküldve a telefonra 20mp alatt átért. Kicsit pingpongoztam vele, a telefonról küldés 1,5 perc és 6 perc között változó idő alatt ment át, visszafelé stabilan gyors volt. Te ezt érted? :)

A nagyobbik baj viszont az, hogy a billentyűzet időnként "beragad" (nem fizikailag, hanem egy leütéssel küld 10-30 karaktert), a tapipad simogatását meg néha több másodperces késéssel követi le a kurzor, teljesen rendszertelen időközönként és rendszertelen időtartamban. Van úgy, hogy fél percen át ilyen "lagot" produkál. Gondolom, ez az általad is említett eldobálós jelenség...

A párhuzamos kapcsolat ilyen körülmények között is igazolható, a tapipad folyamatos használata közben is ment a képküldés/fogadás, és nem is volt hatással az időtartamra, próbáltam kikapcsolt billenytűzet mellett is, ugyanolyan eredménnyel.

Nem tudom, Neked segít-e bármit is, amit itt leírtam, én kicsit elkenődtem tőle... :(

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés