Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sittes79
üzenetére
Ez nem T-R42, vagy változtattak az eredeti felálláson. Az 5. képen jól látható, hogy az AP6210 helyett egy Realtek RTL8723as modul van. Ez még csak nem is az, mint ami pl. a K-R42 -ben, mert abban RTL8188 van. Na, mit szóltál volna, ha Kínából érkezik egy ilyen? Egyébként nem biztos, hogy ez rosszabb. Ha belegondolsz, az AP wifi csak 65Mbs -t tud, ez 150 -et. A kékfog ismeretlen, mert a 8723 -ban integrált van, nem a Mediateket társítják. Mivel neten rendelted, sztem használd, van 8 napod, hogy indoklás nélkül elállj a vételtől. Custom rommal viszont nem próbálkoznék, amíg konkrétan erre a verzióra nincs. De legalábbis az eredeti lementése, vagy egy gyári rom beszerzése nélkül. Én sajnos nem tudok angolul (olvasok, mert megszoktam, de az írás nem megy). Viszont ha valakinek megy az angol, akkor a típust ezekkel a képekkel publikálni kéne, mert nagy segítség lehet és a custom romok ügyét is előrébb viheti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Spórolós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest