Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubica
újonc
Petyametyo, nyilván nem egy multifunkcionális, százezreket érő tv-re pályáztam 60ezerért. Egy használt, 80 cm-es lcd tv-ről volt szó, amelynek a bolti ára 85ezer körül mozog.
Raziel, már elég sokat vásároltam internetről , negatív tapasztalat nélkül ahhoz, hogy bedőljek egy ilyen trükknek. Sajnos ez iránt nem volt bennem félsz, valamint nem az első eset volt, hogy előleget kérnek.
Cerebellum, a pénzt nem én utaltam, valamint az eladóval sem én beszéltem, hanem a párom, aki velem ellenkező nemű, azaz férfi. De a válaszodat és a nemem iránti tiszteletedet köszönöm!
Tegnap bukkantam erre a honlapra, dem értem mi értelme ennek az oldalnak, ha a legtöbben csak leszólni tudjátok a pórul jártakat, segíteni és tanácsot adni nekik nem. Tisztelet a kivételnek!
Minden jót!

-
Gubica
újonc
Sziasztok!
Engem 30ezer ft-tal károsított meg az aprod.hu által egy nagy józsef nevű felhasználó, aki egy tv-t "adott el" nekem. Ez az összeg a teljes ár felét jelentette volna, persze azóta se tv, se pénz.
Megvan róla pár adatom (bankszámla szám és a hozzá tartozó név, mobil és vezetékes telefonszám, e-mail cím, és az általa megadott város, ami megegyezhet a vezetékes telefon körzetszámával). Mit javasoltok, mit tegyek?
Az 50 ezres határ alatt van, azaz csak szabálysértés. Eljárást indítani ellene valószínűleg még több megtérületlen pénzbe kerülne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
- Lenovo Thinkpad T440 (i5 4nd, 12 GB, 120 SSD, HD)
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi