Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubica
újonc
Petyametyo, nyilván nem egy multifunkcionális, százezreket érő tv-re pályáztam 60ezerért. Egy használt, 80 cm-es lcd tv-ről volt szó, amelynek a bolti ára 85ezer körül mozog.
Raziel, már elég sokat vásároltam internetről , negatív tapasztalat nélkül ahhoz, hogy bedőljek egy ilyen trükknek. Sajnos ez iránt nem volt bennem félsz, valamint nem az első eset volt, hogy előleget kérnek.
Cerebellum, a pénzt nem én utaltam, valamint az eladóval sem én beszéltem, hanem a párom, aki velem ellenkező nemű, azaz férfi. De a válaszodat és a nemem iránti tiszteletedet köszönöm!
Tegnap bukkantam erre a honlapra, dem értem mi értelme ennek az oldalnak, ha a legtöbben csak leszólni tudjátok a pórul jártakat, segíteni és tanácsot adni nekik nem. Tisztelet a kivételnek!
Minden jót!

-
Gubica
újonc
Sziasztok!
Engem 30ezer ft-tal károsított meg az aprod.hu által egy nagy józsef nevű felhasználó, aki egy tv-t "adott el" nekem. Ez az összeg a teljes ár felét jelentette volna, persze azóta se tv, se pénz.
Megvan róla pár adatom (bankszámla szám és a hozzá tartozó név, mobil és vezetékes telefonszám, e-mail cím, és az általa megadott város, ami megegyezhet a vezetékes telefon körzetszámával). Mit javasoltok, mit tegyek?
Az 50 ezres határ alatt van, azaz csak szabálysértés. Eljárást indítani ellene valószínűleg még több megtérületlen pénzbe kerülne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest