- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubica
újonc
Petyametyo, nyilván nem egy multifunkcionális, százezreket érő tv-re pályáztam 60ezerért. Egy használt, 80 cm-es lcd tv-ről volt szó, amelynek a bolti ára 85ezer körül mozog.
Raziel, már elég sokat vásároltam internetről , negatív tapasztalat nélkül ahhoz, hogy bedőljek egy ilyen trükknek. Sajnos ez iránt nem volt bennem félsz, valamint nem az első eset volt, hogy előleget kérnek.
Cerebellum, a pénzt nem én utaltam, valamint az eladóval sem én beszéltem, hanem a párom, aki velem ellenkező nemű, azaz férfi. De a válaszodat és a nemem iránti tiszteletedet köszönöm!Tegnap bukkantam erre a honlapra, dem értem mi értelme ennek az oldalnak, ha a legtöbben csak leszólni tudjátok a pórul jártakat, segíteni és tanácsot adni nekik nem. Tisztelet a kivételnek!
Minden jót!
-
Gubica
újonc
Sziasztok!
Engem 30ezer ft-tal károsított meg az aprod.hu által egy nagy józsef nevű felhasználó, aki egy tv-t "adott el" nekem. Ez az összeg a teljes ár felét jelentette volna, persze azóta se tv, se pénz.
Megvan róla pár adatom (bankszámla szám és a hozzá tartozó név, mobil és vezetékes telefonszám, e-mail cím, és az általa megadott város, ami megegyezhet a vezetékes telefon körzetszámával). Mit javasoltok, mit tegyek?
Az 50 ezres határ alatt van, azaz csak szabálysértés. Eljárást indítani ellene valószínűleg még több megtérületlen pénzbe kerülne.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Motoros topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- SSD kibeszélő
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 13 Pro Max 128GB graphite grafit független Apple
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- ASUS TUF Gaming FA507NV-LP031 gamer laptop 1 év garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest