-
LOGOUT.hu
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez egy univerzális válasz, az ő neme iránt is tiszteletet tanúsítok
Félretéve a poént, ilyet ma ebben az országban nem lehet csinálni. Azért én úgy gondolom, hogy ha a dolgok írásban megvannak, az utalás egyértelműen bizonyítható, egy feljelentést megérne a dolog. Szerintem szánjatok egy fél napot rá, és "Csalás Btk 373§" vádjával tegyetek feljelentést ismeretlen tettes ellen, adjatok át minden bizonyítékot.
Ugyanis erről a kedves bankszámlatulajdonost értesítik egy olyan levélben, hogy fáradjon be a helyi kapitányságra, hogy mint eljárás alá vont személy, vallomást tegyen. Ha nem, elővezetik, büntetése akár elzárás is lehet, stb. Lehet, hogy ez elég lesz ahhoz, hogy jelentkezzen, és inkább visszaadja a 30 rugót, mintsem hogy eljárás induljon ellene. Ha nem, akkor még mindig eldönthetitek, hogy merre tovább.
Szerk: a megrovó hangnem részemről nem becsmérlés vagy ítélkezés. Ha csak egy ember is olvassa ezt, aki a hibázás ELŐTT áll, fordul egyet az agyában a fogaskerék és nem utal előre, már megérte. A hibák megtörténtek, a legjobb amit tehet mindenki, hogy tanul belőle.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,