- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
zöldfülű #105 üzenetére
Végülis nem Amerikában vagyunk, a fegyvere csak dísznek van, ha hozzáér, vége a karrierjének (természetesen, amíg fegyvertelen emberrel szemben intézkedik, ezalatt azt értem, hogy semmilyen fegyver vagy annak használható tárgy nincs az illetőnél, és nem fenyegeti senki életét közvetlenül...), ezen felül nem hinném, hogy túl sokáig üldöznének egy embert egy ilyen gyalogosan elkövetett közlekedési szabálysértés miatt...
---
Az állóképesség, mint olyan, egy közlekedési rendőr esetében nem hinném, hogy eltér bármilyen formában is az átlagtól, az "állóképesség" szerintem a kommandós egységeknél kezdődik, ott már valóban más a helyzet.---
Egyébként én személy szerint nem futok gyorsan, viszont nem hagynám, hogy flegmán beszéljen, kvázi visszaéljen a hatalmával, hiszen azért, mert ő rendőr, kinek képzeli magát?
Amíg a járókelő nem ittas, és rendesen viselkedik, a rendőrnek is kötelessége toleránsan kezelni a helyzetet, és nem magas lóról beszélni, ilyenkor egy-két fülest megérdemelne a szerv.
Végülis jobb a békesség, de nem szívesen fizetnék ilyen hülyeségek miatt..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Futás, futópályák
- Dying Light: The Beast - Íme a hivatalos gépigény
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lexus, Toyota topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- DJI topic
- Milyen routert?
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest