- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
zöldfülű #105 üzenetére
Végülis nem Amerikában vagyunk, a fegyvere csak dísznek van, ha hozzáér, vége a karrierjének (természetesen, amíg fegyvertelen emberrel szemben intézkedik, ezalatt azt értem, hogy semmilyen fegyver vagy annak használható tárgy nincs az illetőnél, és nem fenyegeti senki életét közvetlenül...), ezen felül nem hinném, hogy túl sokáig üldöznének egy embert egy ilyen gyalogosan elkövetett közlekedési szabálysértés miatt...
---
Az állóképesség, mint olyan, egy közlekedési rendőr esetében nem hinném, hogy eltér bármilyen formában is az átlagtól, az "állóképesség" szerintem a kommandós egységeknél kezdődik, ott már valóban más a helyzet.---
Egyébként én személy szerint nem futok gyorsan, viszont nem hagynám, hogy flegmán beszéljen, kvázi visszaéljen a hatalmával, hiszen azért, mert ő rendőr, kinek képzeli magát?
Amíg a járókelő nem ittas, és rendesen viselkedik, a rendőrnek is kötelessége toleránsan kezelni a helyzetet, és nem magas lóról beszélni, ilyenkor egy-két fülest megérdemelne a szerv.
Végülis jobb a békesség, de nem szívesen fizetnék ilyen hülyeségek miatt..
Új hozzászólás Aktív témák
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Formula-1
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest