Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- arden: 400-500W-os passzív hűtésű tápegységek piaci körképe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigG.(nnnnn)
tag
válasz
BigG.(nnnnn) #121 üzenetére
mellesleg civil kopcsiba volt a rendőr, vagyis nem is láthattam hogy valójában rendőr...
de részemről itt vége a beszélgetésünknek, nincs mit ragozni ezen
-
BigG.(nnnnn)
tag
de itt nem arról volt szó hogy sok ember ment át...
sehol senki 2 kocsi áll a lámpánál, én meg eléggé siettem hát átmentem, erre kocsi kilő zsaru kiszáll és suttyó módon közli a dolgokat. Úgylátom te nem fogtad fel amit írtam...
nekem a stílusával volt a gond nem a szabály bertatatásával
de most nem állok le veled vitatkozni megy egyértelműen a rendőr pártját fogod(netán te is az vagy?) de te nem voltál ott és nem láttad hogy mi történt!
és nem tettem hozzá valótlan dolgokat, csak elég komplikált lenne teljesen pontosan szóról-szóra leírni, hogy mi történt... de tudod mindennek van oka -
BigG.(nnnnn)
tag
igazad van nem ide kellett volna írni...
ez a színtévesztős dolog csak egy felvetés volt, nem hivatkoztam rá.
De ha úgygondolod hogy egy minden szabályt bekéne tartani szóról szóra akkor hát ez van. Több 100 ezren kelnek át nap mint nap piros lámpákon, kíváncsi vagyok hány embert bűntetnek meg közülük.
Végül pedig nem azzal volt gond, hogy betartatta a szabály, hanem a stílusával és a modorával, "hogy mit képzelek én hogy Ő elötte merek átkelni a zebrán amikor az piros"
elmondta hogy csekk vagy feljelentés és még fel se eszméltem, hogy mi van már megírta a feljelentést, rádásul kontaklencsét hordok, és aznap eléggé szúrta a szemem, nemértem mért nem tudta felolvasni mégegyszer...
az a stílus, hogy ő az isten itt és hogy bármit megtehet mert Ő RENDŐR szerintem undorító.
ezekután vagy 80-al elhajtott a szemembe verve a köveket meg a port, ezekután te azt várod hogy még én adjak igazat és szégyeljem el magam?!
és ezekután azt hallom vissza a felettesétől, hogy teljesen normális volt velem??
na álljon meg a menet szerintem jogosan akarom kicsit megleckéztetni
mellesleg ez a rendőr ilyenekre megy, barátomat azért bűntette meg mert egy pad tetejére ült, szerinted ez normális? A helyett hogy a bűnőzőket üldözné meg keresné ezzel tölti el a munkáját... -
BigG.(nnnnn)
tag
-
BigG.(nnnnn)
tag
válasz
zöldfülű #104 üzenetére
dolgoz én ha kell csak ne kelljen fizetnem...
csakugye érettségi elött állok, és gázlenne ha úgy szabnák ki...
amugy ha nem fizetek akkor jön a közmunka?
mert akkor nekem ezjó lenne, hogy nem fizetem be majd elmeek ledolgozni...
még egy dolog: ha nem fizetek, akkor nőni fog a bírság?
meg azt nem lehet kérni, hogy alapból közmunkát szabjanak ki pénzbírság helyett? -
BigG.(nnnnn)
tag
köszi Beatrix, sokat segítettél
1.amugy ha szerzek papírt, hogy színtéveztő vagyok azt kötelesek elfogadni, vagy megvizsgáltathatnak még1X hogy tényleg igaz-e?
mert lehet tudok szerezni...2.
Ismerősömet feljelentették, küldték a pénzbírságot többször de nem fizetett és 2 napközmunkát kapott, nekem van esélyem, hogy ha nem fizetem be akkor közmunkát kapok?
-
BigG.(nnnnn)
tag
nos ma 1 ismerős lévén tudom h feljelentés lett a dologból, de vidéken lakom és pestre vagyok bejelntve xD
ugyh majd rohangálhatok fel ezt a szart intézni, rádásul elvileg 30k-tól indul a bírság
(ismerős rendőrfőkapitány mondta, meg azt is h már nemtud mit tenni,mivel elküldte a feljelnést az idióta fakabát...)
ugyh 30-tól fölfele bírság, mert átsétáltam a piroson...
garulálok magyar rendőrség, az országot szarrá lopják, megy a cigány bűnözés, lopások, bankrablások, ezeknek meg nincs jobb dolguk mint hogy ilyen piti dolgokkal szivassanak...
valahogy, valamilyen módon nem tudnám törvényesen megszivatni, kínos helyzetbe hozni ezt a rendőrt? -
BigG.(nnnnn)
tag
válasz
BigG.(nnnnn) #92 üzenetére
ja meg nem tudom mennyit számít de ne ma zebrán mentem át hanem attól egy 7-8-re az úton..
-
BigG.(nnnnn)
tag
vagyis ha eljárás indul akkor kb 10.000 bírság lesz?
mert nekem aztmondta helyszínen, hogy csekken 20.000 eljárással sokkal több
meg biztos h csinál vmit mert nagyon idegesen ment el...
de csak egyedül volt, és semmi bizonyítéka, hogy télleg piros volt a lámpa...
amugy meg biztosan be kell bizonyítania, hiszen ennyi erővel rengeteg rendőr szivathatná az embereket, hogy szimplán igazoltatja aztán feljelenti... -
BigG.(nnnnn)
tag
HAli!
habár ez nem ide tartozik, de zöldfülü kollega biztos tudna segíteni
ma átmentem a piroson gyalogosan (azthiszem, mert csak az autók lámpáját néztem)
erre rendőr utánam, ki a kocsiból (a kereszteződéstől kb 8 m-re ami sztem szabálytalan, rádásul már nem is vot szolgálatba szerintem) és elkérte a személyim meg a lakcím kártyám amit oda is adtam. erre kérdi h h kérem a bírságot csekk vagy feljelentést, én nem mondtam semmit erre mondta h feljelentés... elkezdte felírni az adataim majd a lap másik oldaláról felolvasott valamit ami a családi állapotra, havi keresetre stb... irányult, majd egy másik szöveget ami elég bürokrata módon volt megfogalmazva, ekkor megkérdeztem h ez mit jelent, elmondta, és utána kértem h olvassa fel még1X a reakció az volt h ne szórakozzak vele hanem válaszoljak, mondtam h nem szórakozom csak azt kérem h ismertesse a jogaim és olvassa fel, erre azt mondta h ez ellenállásnak minősül ami bűncselekmény meg h erőszakot is alkalmazhat innentől, mondom nem állok ellen csak azt kérem h ismertesse a jogaim és olvassa fel, innentől elhordott mindennek és mondta h ne szórakozzak és h komoly következményei lehetnek ha nem válaszolok, én a szokásosat válaszoltam, erre kezembe nyomta a papírjaim és rohadt mérgesen elhuzott...
ilyenkor mivan?? nem írtam alá semmit és egyedül is volt...(térfigyelő lehet h van nem bizti...)
lehetnek következményei h nem mondtam semmit? (végülis nem volt hajlandó elmonmdani még1X pedig arra hivatkoztram h nem értettem rendesen, de megkérdezte h tudok-e olvasni és mondta h olvassam el, de én meg mondtam h nem ő olvassa fel nekem)
lehetőleg minnél hamarabb válaszolj
köszönöm!!! -
BigG.(nnnnn)
tag
válasz
BigG.(nnnnn) #84 üzenetére
de hát még semmi se biztos, majd kedden derül ki mert ha hozzák, akkor én voltam kicsit paranoiás, de ha nem akor meg igazam volt
és ne legyen igazam! -
BigG.(nnnnn)
tag
Hali!
Előreutaltam 75 ezer Ft-ot egy laptopra egy kollegának (nevet most még nem mondok)
mert láttam, hogy vettek tőle egy 250 és egy 170 ezres laptopot (ezeket nem nagykerből hozta ahogy elv nekem fogja) elküldtem az utalás képeit ennek a kollegának, és még látta őket mielött lelépett. Ugyebár megvan a számlaszáma meg a neve, ezzel lehet valamit kezdeni, ha valóban átvert és nem küld semmit? Már mást is vert át, de ott neki küldték a terméket és nem fizetett vagy hibás terméket küldött.
Remélem megint csak kapok valami okos választ -
BigG.(nnnnn)
tag
válasz
BigG.(nnnnn) #73 üzenetére
persze ha eljön és lessz vmi, én is viszonzom majd...
de nem akarom h ennyie elfajuljanak a dolgok... -
BigG.(nnnnn)
tag
Hali!
nos, adott gy proci amit elküldtem a vevőnek, de ne fixálta le, hogy melyik kell neki, a rosszat küldtem (a 2 egy értékbe van egyik 4 másik 2 magos). megbeszéltük hogy visszaküldi és én küldöm a másikat. De nem akartam addig elküldeni amíg nem jött meg a másik. Amit ő küldött 3 hete még nem jött meg és ezért nem küldtem a másikat.
A kedves vevő ezen felháborodott és azt követeli h küldjem vissza, vagy idejönnek és bizonyos károkat okoznak! Ezt nyíltan megírta.
Ha bekövetkezik amit mondott akkor ez a levél lehet bizonyíték ellene? -
BigG.(nnnnn)
tag
-20.000Ft a kárérték
-az okés h rendőrség, de mivan ha postán történt vmi??
-az üzlet nagyrészét msn-en és telefonon beszéltük
-bűntetést nem tudom, de ha tudnám akkor mondanám neki, és ha ő volt lehet visszatérítené...
-levélként volt feladva, és ott a neve és a címe is...
hát nemtudom, esküdözik,hogy feladta rendesen... nemtudom, hogy lehetne ezt rábizonyítani -
BigG.(nnnnn)
tag
Hello!
nemrég regisztráltam erre az oldalra, ismerős segítsége által jol ismerem az oldalt de lenne egy aggasztó kérdésem
nemrégiben kedves ismerősöm segítségével vettünk 1 procit, a vevő elég korrektnek tűnt nem ma kezdte a dolgot szóval nemhiszem, hogy átvert volna. Elutaltuk a pénzt neki, ő pedig küldte a procit. Meg is jött a dolog, de néhány érdekes dologra lettem figyelmes: a levél vagy fel lett bontva vagy nem tudom, de elég gyűrött volt a boríték teteje (valószínülig ki lett már bontva vagy egy használt borítékba adták fel :/ ) amikor kibontottam a levelet nagy lelkesedéssel akkor csak egy bubis zacsiba tekert üres proci tok várt... írtam az eladónak és azt írta, hogy ő pedig feladta és ezekután nem fogja visszautalni a pénzt... most mit tegyek?
hol tegyek feljelentést? bankszámlaszám alapján meg lehet találni?:S esetleg ha elmondanám hogy milyen bűntetés járna ezért akkor lehet, hogy bevallaná (ha egyáltalán ő volt és nem a postán tűnt el... :S:S )??remélem vki tud vmi okosat írni
/Gáborfi Péter/
Új hozzászólás Aktív témák
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- iOS alkalmazások
- EAFC 25
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Black & Decker töltőt keresek
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest