Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Erre a hirdetésre utalt valaki még rajtam kívül ennek a tagnak? Tegnap előtt este utaltam(volt már bizniszem a sráccal gond nélkül) azt ígérte, hogy tegnap reggel fel fogja adni. Dél körül írtam neki, hogy feladta-e már, és írt, hogy megcsúszott a munkájával. Aztán írtam még neki 3 üzenetet tegnap este 7 óra után, de azokra már nem reagált, pedig többször is belépett..
Írtam neki ma, hogy
"Ha nem adod fel ma, szeretném visszakérni az árát, mert nem azért utaltam, hogy napokig ne történjen semmi.
Vagy legalább kommunikálhatnál.. Ott a telefonszámom, hívj fel, mert én nem tudlak.
Elhiszem hogy az ember dolgozik, nem ér rá, de látom, hogy azóta is beléptél és semmit nem reagálsz, kezd kellemetlen lenni.. Üzletelni szeretnék, nem rendőrségre járkálni, ha érted amire célzok. És szeretném, ha legközelebb belépsz, megtisztelsz egy válasszal.. Olyan nincs, hogy nem érsz rá egy pár mondatot írni, hogy miért nem adtad fel, mikor adod fel.. "
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest