Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
Sziasztok !
Engem nem károsítottak meg ( még :-) ), csak szeretnék elébe menni a problémáknak. Ritkán adok-veszek ( csak mikor a gyerkőcöm kinövi az épp aktuális konfigurációt :-) ). Most van egy használt AMD processzor amit szeretnék eladni, és nem tudom hogyan érdemes.
Ha vállalok rá garanciát és esetleg az új tulaj a beépítés során elizéli, szépen visszaküldi nekem hogy ez a proci bizony sz*r, küldjem vissza a pénzét. ( Volt már régebben egy ilyen esetem egy alaplappal, de mivel nem volt túl nagy értékű lenyeltem a békát. )
Ha nem vállalok rá garanciát akkor meg ugye gyanús vagyok, hogy biztos hibás procit árulok, így csökkentem az eladási esélyeimet.
Egyáltalán, előre utalással vagy utánvéttel szokás árulni ? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Linux Mint
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Futárcégek
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest